Hava Durumu

Şehir stresinden uzaklaşmak mı istiyorsunuz? İşte size öneri

Yazının Giriş Tarihi: 30.04.2017 05:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.04.2017 05:04

Kentimizde adrenalin sporlarının yapıldığı bir park olduğunu zannediyorum ki çoğumuz bilmiyor.
Halbuki turizmin gelişimini sağlamak, doğal güzelliklerin ortaya çıkarılması ve tesisleştirilmesi amacıyla Gürsu Belediyesi'nce oluşturulan ve şehrimizde bir ilk olma özelliğini taşıyan Gürsu Adrenalin Park, sizleri bekliyor.
İlçenin Ericek Göleti çevresinde oluşturulan Adrenalin Park sayesinde bölgenin doğa sporları alanında cazibe merkezi olması yönündeki çalışmalara Büyükşehir Belediyesi de destek veriyor.
Hep vurguladığımız gibi belediye başkanları yeter ki insanların hayat standartlarını yükseltecek hizmetler üretmek istesinler.
"Bütçemiz yok" bahanesine sığınmaya gerek yok, çünkü hibe verecek kurumlar var.
Yeter ki siz iş yapmak isteyin.

İşte Gürsu Belediyesi, Kırsalda Alternatif Turizmin Cazip Hale Getirilmesi Projesi ile (BEBKA)'dan aldığı 400 bin liralık hibe desteğiyle Adrenalin Park'ı hayata geçirmiş.
Bünyesinde tam otomatik olimpik trap poligonu, okçuluk poligonu, dağcılık-tırmanma parkuru, atv safari parkuru, çok amaçlı yapay duvar, kampçılık alanı, zipline hattı, gölet sporları alanı (airboat ve kano sporları), yamaç paraşütü başlangıç eğitim alanı ve seyir alanları yer almakta.
Şayet siz de adrenalin sporları yaparak şehrin stresinden, iş hayatının yoğunluğundan uzakta bir gün geçirmek isterseniz Gürsu ilçe merkezinden 18 kilometrelik yolculuğun ardından Adrenalin Park'a rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Şunu hatırlatalım, buraya gelenlerin konaklayabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi'nce Ericek Göleti çevresine bir süredir yapımı devam eden bungalov evler haziran ayı itibarıyla hizmete açılacak.

İnegöllü mobilyacılar ABD'den umutlu döndü

İnegöl'ün de yer aldığı 21 Türk mobilya firması ABD'de düzenlenen dünyanın en büyük mobilya fuarı olan High Point Fuarı'na katıldılar.
Türk firmaları için ayrılan 3 bin metrekarelik alanda ürünlerini sergileyen mobilyacılarımız, dünyanın her yerinden gelen çok sayıda sektör temsilcileri ve ihracatçı yetkililerle görüşme yapma fırsatı bulmuşlar.
Türk mobilya firmalarıyla birlikte ABD'ye giden AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, fuarın yararlı geçtiğini söyledi. Şahin, hükümetin mobilya sektöründe KDV indirimi ve yurtdışı için lojistik destek vermesinin ihracatımızı artırdığını belirtiyor. ABD'deki organizasyonun son gününde Türk işadamlarına İstanbul İhracatçılar Birliği adına katılım sertifikalarını Hüseyin Şahin takdim etmiş.

İznik'te anlamlı kampanya

İznik Belediyesi, ilçeye hasta nakil aracı kazandırabilmek için Devlet Hastanesi yönetimiyle birlikte kampanya başlattı.
Birlikte anlamlı bir kampanya başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçede eksikliği hissedilen tam teşekküllü hasta nakil ve evde bakım hizmetlerinde kullanılacak iki aracın alımı için başlatılan kampanyaya hayırsever vatandaşların desteklerini beklediklerini belirtiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.