Hava Durumu

Orhangazi'nin kalbi burası olacak

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2017 04:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2017 04:47

Kentimizde en hızlı ve de düzenli gelişim gösteren ilçelerimizden biri de Orhangazi'dir.
Bunun en önemli gerekçesi, yerel yöneticilerinin gelişen dünyadan örnek almasıdır.
Diğer bir deyişle vizyon sahibi kişilerin iş başında olmasıdır.
Hal böyle olunca başta Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümetin yatırımlarının ilçeye ulaşması daha hızlı ve de kolay oluyor.
Bu konuda en güzel örnek Orhangazi'ye kazandırılacak olan kültür merkezidir.
Büyükşehir Belediyesi, ilçeyi çağdaş bir geleceğe taşıyacak olan kültür merkezinin yapımı için Marmarabirlik alanı olarak bilinen 16 bin metrekarelik bölgeyi 10 milyon lira ödeyerek kamulaştırır.
Buranın 3 bin metrekarelik alanına kültür merkezi inşaatı yapımına başlanırken diğer kalan alanlara ise çevre düzenlemeleriyle birlikte her türlü sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin gerçekleştirileceği merkez oluşturulacak.
Şehrin tam ortasında kalan ve bittiğinde Orhangazililerin adeta kalbinin burada atacağı bir cazibe merkezi haline gelirken de ilçenin önemli bir eksiği de giderilmiş olacaktır.

Geleceğe en güzel yatırım

Gemlik ve Gürsu belediyelerinin 12 Mart'ta yapılacak YGS sınavlarına girecek öğrencilere yönelik deneme sınavlarına destek olmaları gerçekten de takdire şayan bir çalışmadır.
Her fırsatta geleceğimizin teminatı dediğimiz gençlerimizin lise sonrası yükseköğretime geçiş için girecekleri sınavlarda başarılı olmaları gerekiyor.
Bu sınav öncesi gençlerin özgüvenini geliştirme, kaygıyı azaltma, bilinçli test çözme konularında kişisel gelişimlerini sağlamak ve dolayısıyla da sınav stresini yenmeleri amaçlanarak deneme sınavları düzenleniyor.

Bursa'da bugün başkan kalmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 16 Nisan'da yapılacak referandumun bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda startını vereceği etkinlik için kentimizdeki AK Partili tüm ilçe ve belediye başkanlarının yanı sıra kadın ve gençlik kollarından oluşan heyet 50 otobüsle başkente gitti.
Sadece Bursa'dan değil 81 ilden de parti teşkilatlarının katılımıyla Ankara yine tarihi günlerinden birini daha yaşayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.