Hava Durumu

Muharrem İnce’ye babası, bakın ne öğüt vermiş…

Yazının Giriş Tarihi: 01.12.2015 07:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 07:33
CHP’nin en renkli kişiliği olduğu kadar hatip milletvekillerinden biridir Muharrem İnce.
Sözünü esirgemeyen, gerektiğinde genel başkanıyla fikir ayrılığına düştüğünü gizlemeden kamuoyuyla bunu çekinmeden paylaşabilen ender siyasetçilerdendir.
Pazar günü CHP Gemlik İlçe Olağan Kongresi’ne katılan Muharrem İnce, ortaya çıkan seçim sonuçları karşısında umutsuzluğa kapılmamaları vurgusu yaptığı konuşmasında bir örnek de vererek aktardığı babasıyla aralarında geçen diyalogu ben de sizlerle paylaşmak istedim.
Geçmiş zamanda babasının yaşadığı köyüne ziyaret için gider Muharrem İnce. Hoşsohbetin ardından CHP’de siyasetle hala haşır neşir olduğunu öğrenen baba oğluna şöyle der;
“Oğul, bu parti öldü. Bırak şu partiyi” der.
Babasından işittiği bu sözler üzerine İnce’nin yanıtı da babasına şöyle olmuş:
“Olacak baba olacak. Hem de bal gibi olacak, göreceksin”
CHP’de yıllarca üst yönetimlerinde görev üstlenmiş kişinin babasıyla arasında geçenleri anlatabiliyor olması İnce’nin partisinin bir gün iktidar olacağına olan güven ve inancının tam olduğudur.

***

“Cumhurbaşkanım, zeytin toplamaya İznik’e de bekleriz”

AK Parti İznik İlçe Başkanı Mahmut Hersekli Facebook adresinden, hafta sonu Balıkesir’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarlada zeytin toplayanları görünce aracı durdurtup onlarla birlikte zeytin toplarken çekilen fotoğraflarını paylaşmış.

Başkan Hersekli de Facebook adresine eklediği fotoğrafın altına söyle yazmış:
“Sayın Cumhurbaşkanım, İznik’e de zeytin toplamaya bekleriz”

***

Çiftçi kadınlardan başkana teşekkür

Orhaneli Göynükbelen Mahallesi Çiftçi Kadınlar Derneği yönetim kurulu üyeleri desteklerinden dolayı Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunmuşlar.
Mahallelerine dernek adına faaliyet gösterecek ekmek fırını yapılması talebinin belediyece olumlu karşılandığını belirten Dernek Başkanı Gülfidan Ceylan, elde edilen gelirle burs ve ihtiyaç sahiplerine yardım edileceğini söyledi.

***

AK Parti’den mahalle  ziyaretleri

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı, partilerinin başarısıyla neticelenen seçimlerde gösterilen teveccüh ve desteklerinden ötürü mahallelere teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.
AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, ziyaretlerini ilçenin 47 mahallesine giderek gerçekleştireceklerini bu vesileyle de ihtiyaçların belirlenip çözüm üreteceklerini söyledi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.