Hava Durumu

Mudanya’dan Keş Dağı’na yürüyecek

Yazının Giriş Tarihi: 03.05.2016 07:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 07:08
Enteresan olduğu kadar zor gibi görünen yürüyüşün mesafesi bin 200 kilometre.
Böylesine zor bir kararı alan isim, Büyük Birlik Partisi (BBP) Mudanya İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dilbirliği.
Sebebi de partisinin eski genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun sürüncemede kalan ölümünün aydınlatılmasına dikkati çekmekmiş.
62 yaşındaki ilçe başkanı emekli öğretmen, “Tez adalet” adını verdiği yürüyüş sırasında Türk bayrağı üzerine, “unutmadık unutturmayacağız” yazılı Yazıcıoğlu’nun fotoğraflarının olduğu tişörtler giyecek.



6 Mayıs’ta Mudanya’daki evinin önünden partililerce uğurlanacak olan Dilbirliği, Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düştüğü bölge olan Kahramanmaraş’taki Keş Dağı’na kadar bin 200 kilometrelik yürüyüşünü ay sonuna kadar tamamlamayı planlıyor.
Zira Muhsin Yazıcıoğlu’nun davası ile ilgili mahkemenin 2 Haziran’da Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek duruşmaya da izleyeceğini hatırlatan İlçe Başkanı Kemal Dilbirliği, yürüyüşünü mahkeme gününden önce tamamlamayı hedeflediğini belirtiyor.
Mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan Sivas’a öğretmen olarak atandığında burada üniversite öğrencisi olan Yazıcıoğlu’yla tanıştıklarını belirten Dilbirliği, dostluklarının vefatına kadar sürdüğünü, dolayısıyla Keş Dağı’na yürüyüşünü kendisine olan vefa borcu olarak nitelendiriyor.
Meşakkatli olacağı şüphesiz yürüyüşe BBP Genel Başkanlığı da destek veriyormuş.
Nitekim partinin web sayfasında BBP Genel Başkan Yardımcıları Ünsal Karabulut ile Remzi Çayır yürüyüşe destek verdiklerini duyuruyorlar.

Kaçırılmayacak bir konferans


Kendinizi tanımakta zorluk çekiyorsanız işte tam size göre bir etkinlik.
Cumartesi günü İznik’te düzenlenecek olan “Kendini Bilme Konferansı”; bedensel, zihinsel, ruhsal olarak arınmak ve kendi potansiyelinin farkına varmak isteyenleri buluşturacak.
Kendi gerçekliğini arayan, kurduğu hayallerin peşinde koşmak isteyenlere ilham kaynağı olmuş, farklı alanlarda içsel hedeflerine ulaşmak için yola çıkmış alanında uzman yapımcı, yazar, akademisyen gibi konuşmacıların yer alacağı konferansı kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Yeni hastane ay sonunda açılıyor


Orhangazi’de yapımına iki yıl önce başlanan Yeni Orhangazi Devlet Hastanesi’nin ay sonuna kadar hizmete gireceği açıklandı.
Çevre düzenlemesi çalışmalarının devam ettiği hastanenin yapımını üstlenen firmanın bu hafta mevcut hastane inşaatının teslimini İl Sağlık Müdürlüğü’ne yapacağı belirtildi.
Orhangazi Devlet Hastanesi’nin Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılımıyla 19 Mayıs’ta açılış töreni planlanıyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.