Hava Durumu

İş dünyasının ortak akıl buluşması

Yazının Giriş Tarihi: 10.07.2015 09:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.07.2015 09:34
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenen ‘Ortak Akıl Buluşmaları’nın 10’uncusu yapıldı.
BTSO öncülüğünde 2013 yılından bu yana ilçe oda ve borsaların katılımıyla yapılan ve Altıparmak Temsilcilik Binası’nda önceki akşam düzenlenen 10. Ortak Akıl Buluşması’na Bursa Valisi Münir Karaloğlu, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bursa Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Özer Matlı, ilçe oda ve borsaların yönetim kurulu başkanları ile meclis başkanları katıldı. 
Bu toplantıların kente yansıması, BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın ifade ettiği gibi Bursa iş dünyasının birbirine kenetlenmesinin en güzel örneğidir.
Burkay, iş dünyasındaki birlik ve beraberliği kuvvetlendiren ‘Ortak Akıl Buluşmaları’nın Türkiye’de pek çok oda ve borsa tarafından rol model olarak alındığını söyledi.
Kentimizin hedeflerine ulaşmasında birlik ve beraberlik en önemli faktörse, işte formatı bugüne kadar bozulmadan devam eden bu güç birliğinin devam etmesi arzumuzdur.
Bursa iş dünyasının aynı masa etrafında istişare halinde olan bir ekip haline gelmesinin ülke ekonomisine katkısı yadsınamaz. 

ORHANGAZİLİ  GENÇLERİN BAŞKENT TURU

CHP Orhangazi İlçe Başkanı Sevim Durmuş’un organize ettiği gezide 40 kişilik partili gençlerle başkente çıkarma yapmış.
CHP milletvekilleri Lale Karabıyık ve Orhan Sarıbal’ın eşlik ettiği Orhangazili gençlerin ilk durağı Anıtkabir olmuş.

Daha sonra TBMM’ye geçen gençler, genel kurul salonunu gezip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişler.
Burada genel başkanlarıyla bir süre sohbet eden partililerin, bir günlük Ankara temasları aynı gece Orhangazi’ye dönmeleriyle son bulmuş.

17 İLÇEDE SİNEMA KEYFİ BAŞLIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yazlık sinema kampanyası bu yıl 17 ilçeyi de kapsayacak şekilde 21 Temmuz akşamı Yıldırım Cazibe Merkezi’nde başlayacak.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Şube Müdürlüğü, yaz etkinlikleri kapsamındaki etkinliğin sloganı “Sinema Her Yerde”
Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer’in dışında diğer 14 ilçede de “Kocan Kadar Konuş, Eyvah Eyvah 1, 120 ve Kara Altın” isimli dört farklı filmin gösterileceği etkinlik 21 Temmuz’da başlayıp 29 Ağustos’ta sona erecek. 
Yaz akşamları için nostalji olması adına ailecek sinema keyfi yaşanması açısından iyi bir fırsat olacağı kanısındayım. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.