Hava Durumu

İnegöl Belediyesi bunu hep yapıyor

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2016 07:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 07:11
Nüfusunun dörtte birini öğrencilerin oluşturduğu İnegöl’de başta belediye yönetimi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar daha iyi ve modern eğitim için seferber.
Eğitim alanında İnegöl’e sağladığı katkıyla gençlerin daha nezih ortamlarda eğitim almalarını sağlayan İnegöl Belediyesi, hemen her okulda çeşitli çalışmalar yaparak eğitim yuvalarını modernize etmeye devam ediyor.
Son olarak Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kullanılamayacak hale gelen mobilya boya atölyesinde tadilat ve onarım başlatan İnegöl Belediyesi modernizasyon çalışması sonucu ortaya tam donanımlı bir atölye çıkmasını sağlamış.

Gürsu mahallelerine çağdaş görünüm


Gürsu’nun mahalleye dönüşen köyleri, belediyesi tarafından yapılan üstyapı çalışmalarıyla yeni bir görünüme kavuşturuluyor.
İlçenin sahip olduğu tarihi dokuyu ve tarım alanlarını korurken de şehircilik anlamında gelişimini sağlamaya yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçenin çağdaş kent kimliğinin özelliklerine sahip olması için çalıştıklarını söylüyor.

Misafirimiz leylekler geldi


Karacabey Belediyesi, Türkiye’nin ilk ve tek leylek festivali ile ilgili hazırlıklarda sona geldi.
Karacabey’in Eskikaraağaç Mahallesi, yazın habercisi leylekleri konuk etmeye başladı. Türkiye’nin uluslararası leylek ağına tek üyesi olan Karacabey’de, leylekler için yüksek gerilim hatları ve elektrik telleri yeraltına alınmıştı.



Köyde leylekler sebebiyle zirai ilaçlama yapılmadığını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, haziran ayının ilk haftası yapılacak uluslararası şenlik için tüm doğaseverleri Eskikaraağaç Mahallesi’ne davet ediyor.

Belediyeden Bosna’ya çıkarma


Karacabey Belediyesi, tarihi ve kültürel mirasımızın derin izlerini taşıyan ecdat yadigarı Bosna’ya gezi düzenlemiş.



Türk-İslam medeniyetinin en güzel örneklerinin bulunduğu Osmanlı’nın tarihi mirası ile kültürel dokusunun hissedildiği Bosna gezisine Belediye Başkanı Ali Özkan, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve sivil toplum temsilcileri de katılmış.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.