Hava Durumu

İçimizden güzel şeyler yazmak gelmiyor

Yazının Giriş Tarihi: 14.05.2016 07:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 07:02
Üzüntümüz, acımız büyük.
Maalesef dün yine güne şehit haberiyle başladık.
8 vatan evladının evine yine ateş düştü.
İnanın içimden hiçbir şey yazmak gelmiyor.
Düşünüyorum da, evlatlarının şehit düştüğü haberi ulaşan o anne babalar, eşler, çocuklar ne büyük acı yaşıyorlardır ya Rabbim.
Şu an şehit ailelerinin yaşadıklarını anlamak için kendimizi onların yerinde olmayı dahi istemeyip “Allah korusun” diyoruz.
Kendimizi yerlerine koymaya dahi tahammül edemediğimiz o insanların evlatlarının bizlerin huzur ve güveni için canlarını feda etmiş olduklarını da aklımızdan çıkarmamalıyız.
“Biz ne yapabiliriz ki, elimizden bir şey gelmiyor” dememeliyiz.
Yapacağımız pek çok şey var…
Mesela, vatanımızı bölmek isteyenlerin karşısında olduğumuzu göstermek için birbirimizi daha fazla sevmeli ve hoşgörülü olmalıyız.
Çünkü bu vatan, bu bayrak kimsenin değil hepimizin.

AK Parti Mudanya da liberalleşti


­­­Genel Merkez, Mudanya İlçe Başkanlığı’na atanan Dr. Murat Ünal’ın ardından 25 kişilik yeni yönetimini de onayladı.
Burada yönetime kimlerin geldiğinden ziyade sorgulanması gereken konu şudur.
Ne oldu da eski yönetim tasfiye edilerek yeni yönetim atandı?
Kanımca sorunun yanıtı şudur.
AK Parti, yerel seçimlerde CHP’ye kaptırdığı ilçenin seçmen yapısını göz önüne alarak yeni ilçe yönetimini dizayn etme operasyonu hamlesi yapmıştır.
Nitekim Murat Ünal’ın başkanlığında oluşan yönetim kurulundaki isimlere bakıldığında daha bir liberal anlayışın hakim olduğu konuşuluyor.

Kadınlardan suç duyurusu gibi açıklama


MHP Karacabey Kadın Kolları Başkanı Zuhal Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede son zamanlarda artış gösterdiğini ileri sürdükleri daha çok da bayanları ilgilendiren basın açıklamasında bulunmuşlar.
Açıklama şöyle:
“İlgili kurumlara yapılan şikayetlere rağmen kaldırım esnaflığı ve kaldırım kahveciliğinin önüne bir türlü geçilememiştir. Kaldırım işgalleri neticesinde çocuklar ve bayanlar kaldırımlarda değil de sokakların, caddelerin ortasından, araç güzergahlarından yürümek zorunda bırakılmaktadır. Yine son yıllarda ülkemizde gençliğimizin en büyük belası olan alkol, sigara ve uyuşturucu hap kullanımı da artmış olup bu beladan Karacabeyimiz de nasibini almaktadır. “

Gürsu’da engeller aşılıyor


“Ben de Varım” projesi kapsamında Gürsu’da açılan ahşap süsleme meslek kursunda engelli vatandaşların el becerileriyle kendilerini geliştirmeleri amaçlanıyor.
12 Mayıs–12 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kursta 12 zihinsel engelli kursiyere eğitim verilecek.
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, engelli vatandaşların yaşama dair fiziksel zorlukları aşmaları adına bu tür kursların yanı sıra ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla da her zaman yanlarında olmayı görev saydıklarını belirtiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.