Hava Durumu

Cumhurbaşkanı’nın “Bravo” dediği milletvekili bakın kim?

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2016 07:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 07:16
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 160’ının sembolik açılışını yaptığı tesislerden sadece hayırsever vatandaşın İnegöl’e yaptırdığı eğitim kampusunun açılışını yaptı.
Hayırsever Mehmet Yıldız’ın annesi Hacı Sevim Yıldız adına 305 bin metrekare olup 26 binadan ve de 61 milyon liraya yaptırılan kampus gerçekten muhteşem bir eser.
6 bin öğrenci kapasiteli kampus Cumhurbaşkanı’nı bir hayli etkilemiş olacak ki buranın isminin Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesi olarak değiştirilmesini istedi.
Erdoğan, bunun gerekçesi olarak da şu an 2 bin 200 öğrenciye eğitim veren kurumun en kısa zamanda tam kapasiteli yani 6 bin öğrenciye eğitim verebilecek konuma getirilmesi, eksikliklerin bir an önce tamamlanması için Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a talimat vermiş.
Bu konuşmaya şahit olan ve de Cumhurbaşkanı’ndan böyle bir talebin gelebileceğini önceden tahmin eden Milletvekili Hüseyin Şahin de, eksikliklerin listesinin neler olduğuna ilişkin dosyayı hazırlattığını söyleyince Erdoğan’ın Şahin’e yanıtı şu olmuş:
“Bravo sana Hüseyin…”
Cumhurbaşkanı tarafından iftihar edilmek hiç şüphe yok ki Şahin’i gururlandırmıştır.
Bizce de Şahin, çok daha fazlasını hak ediyor.
Çünkü, Hacı Sevim Yıldız Meslek Eğitim Külliyesi’nin bu duruma gelmesinde pay sahibidir.
Nitekim hayırsever Mehmet Yıldız, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, çeşitli gerekçelerle yapımı aksayan projenin yeniden başlamasına ve de tamamlanmasına vesile olduğunu söylediği Milletvekili Hüseyin Şahin’e teşekkür etti.
Velhasıl, 12 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı’nı ağırlayan İnegöllüler, Erdoğan’ın talimatlarıyla külliyenin tam teşekküllü proje okulu haline gelmesiyle ülkemiz sanayisine ara eleman yetiştiren öğrenci kenti haline gelecektir.

İznik Belediyesi’nin 2017 bütçesi 33 milyon


İznik Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı yapıldı. 
Toplanan belediye meclisi, 2017 tahmini bütçesini 33 milyon TL olarak oybirliği ile kabul etti.
Bütçenin aslan payını 10 milyon 6 bin TL ile Mali Hizmetler Müdürlüğü, 9 milyon 461 bin TL Fen İşleri Müdürlüğü İskan ve Toplum Refahı Hizmetleri’ne, 3 milyon 693 bin TL Zabıta Müdürlüğü’ne, 3 milyon 610 bin TL Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2 milyon 367 bin TL  Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak paylaştırıldı.

Tarihi kent Bursa’yı öğreniyorlar


Karacabey Belediyesi’nin Ulu Şehir Bursa’nın eşsiz güzellikleriyle buluşmasını hedefleyen ‘Tarihi Kent Bursa’ kültürel gezileri yoğun ilgi görüyormuş.
Belediye Başkanı Ali Özkan, bugüne kadar bini aşkın Karacabeyli’nin Bursa’nın tarihi, kültürel ve turistik değerleriyle buluşturulduğunu ve bu anlamlı etkinliğin sürdürüleceğini söylemiş.
Yaşadığımız şehrin ne kadar ruhani bir öneme sahip olduğunu daha iyi anlayabilmek adına bu tür organizasyonlar önemlidir.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.