Hava Durumu

Büyükşehir İnegöl’e ilaç gibi geldi

Yazının Giriş Tarihi: 17.10.2014 07:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.10.2014 07:34
Büyükşehir Yasası mağduru İnegöl Belediyesi’nin imdadına Büyükşehir Belediyesi beş yeni projesiyle ağrı kesici ilaç gibi geldi…
Bir süredir yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle yatırımlarını tamamlamakta güçlük çeken ve bu yüzden gayrimenkullerini satarak çıkış yolu arayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ‘oh be’ dedirten gelişme şöyle yaşandı.
Bürokratlarıyla önceki gün İnegöl’e gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçede gün boyu incelemelerde bulunarak yapacakları yeni projeleri anlattı.
Altepe, İnegöl turuna ilk olarak daha önce temelini attığı katlı otoparkın bu kez de açılışını yaparak başladı.
Altepe, buradaki konuşmasında, yerel seçimlerde 17 ilçe arasında kendilerine en büyük desteği veren İnegöl olduğunu dolayısıyla da buraya vefa borçları olduğunu söylemiş.
Daha sonra buradan yanan Beylik Hanı’na giden Başkan Altepe, esnafla görüşüp hanın yeniden yapılması için koruma kurulundan onay çıktığını ve yıl sonunda inşaatına başlanacağını belirtmiş.
Sonrasında İnegöl Belediyesi’ne geçen Altepe’ye, Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ilçenin acil sorunları ve ihtiyaçları doğrultusunda beklentilerinin neler olduğunu bir brifingle aktarılmış. 
Belediyenin ardından İnegölspor Tesisleri’ne giden Altepe, futbolcularla bir araya gelmiş.
Kulübe yeni tesisler kazandırmak için girişimlerde bulunduklarını ve en kısa zamanda Yeni İnegöl bölgesinde tesis inşaatına başlanılacağının sözünü vermiş.
Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri bunlarla da sınırlı kalmayıp bir yüzme havuzu, Alanyurt’taki rehabilite edilen çöplük alanına sosyal tesis yapılması için Fen İşleri Daire Başkanlığı’na talimat verilmiş.
Görünen o ki, doktorun hastasına yazdığı reçetesindeki gibi ilaç etkisi yaratan Altepeprojeleriyle geldiği İnegöl programının finalini de ilçedeki STK temsilcileriyle bir araya gelerek tamamlamış.
Büyükşehir Belediyesi’nin kulağa hoş gelen beşi bir arada projeleriyle beklenti içine giren İnegöllüler’i dolayısıyla İnegöl Belediyesi’ni bakalım ne derece rahatlatacağını zaman içinde bekleyip göreceğiz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.