Hava Durumu

Burası İnegöl değil Doğubeyazıt

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2017 04:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2017 04:51

Ağrı Doğubeyazıt belediye başkanının görevden el çektirilmesiyle AK Parti Genel Merkezi'nce buraya kayyum yardımcısı danışman olarak görevlendirilen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş hafta içinde yeni görevine başladı.
İlk iş olarak şehrin eksiklerini gözlemlemek için ilçeyi gezip vatandaşlarla sohbet eden Alinur Aktaş, fotoğrafta da görüldüğü gibi ellerinde uzun namlulu silah ve çelik yelek giymiş emniyet güçlerince korunuyor.

Bu fotoğraf dahi doğunun güvenlik açısından ne kadar vahim durumda olduğunu anlatmaya yetiyor.
121 bin nüfuslu Doğubeyazıt'ın eksiklerinin bir hayli fazla olduğunu söyleyen Aktaş, "Asfalt yok, altyapı yok, park, sosyal alanlar ve hal binası yok. Belediye ve itfaiye binası çok kötü durumda" diyen Başkan Alinur Aktaş, kısa ve orta vadede acil eylem planı hayata geçireceklerini ve İnegöl ile Doğubeyazıt arasında hizmet köprüsü kuracaklarını da söylemiş.

"Vatanım Sensin"in kahramanları Gemlikli

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı perşembe geceleri Türkiye'yi ekran başına çeken Kanal D'de yayınlanan "Vatanım Sensin" dizisinin yönetmenlerinin Gemlikli olduğunu biliyor muydunuz?
Kurtuluş Savaşı'nın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin esaretten özgürlüğe doğru çıkan yolun hikayesini anlatan dizinin yönetmenliğini Gemlik Kumlalı Yağmur, Durul Taylan kardeşler yapıyor.
Pek çok alanda başarılı isimler yetiştiren Bursa'nın dizi ve film yönetmenliğinde başarılı olduğunu Taylan kardeşler göstermiştir.

Temelde kalan hastane inşaatını sordular

CHP Kestel İlçe Başkanlığı ve Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, önceki gün Rafet Kahraman Kestel Devlet Hastanesi inşaatı önünde basın açıklaması yaptılar.
Temeli nisanda atılan hastane inşaatının, on ayda hala temel seviyesinde kalmasını eleştiren Dr. İrgil, "Ağustos 2017'de biteceği söylenmişti, biz verilmiş sözün tutulmasını bekliyoruz" demiş.
Gerçekten de inşaata çalışmaları şu an için durmuş vaziyette.
Bakalım İrgil'in sorusuna yetkililerden ne cevap gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.