Hava Durumu

Bu oyun bozulsun...

Yazının Giriş Tarihi: 31.03.2017 04:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 04:45

Uyuşturucu sadece kentimizin, ülkemizin değil dünyanın başının belasıdır.
Uyuşturucu kullanan kişi, bununla kalmayıp zaman içinde potansiyel bir suçlu olarak karşımıza çıkmaktadır.
İşte bu yüzden vurgu yapıyoruz, bu belayla sadece polisimizin, güvenlik güçlerimizin mücadelesi bir yere kadar olabildiği için başta aileler olmak üzere toplumun da sorumluluğu vardır.
Bunun için gençlerimize musallat olan uyuşturucu satıcılarının yakalanması, cezalandırılması, polis kadar hepimizin görevi olduğu vurgusunu özellikle yapıyorum.
Bir önceki yazımızda kentimizin öncelikli çözüm bekleyen sorunları arasında uyuşturucuyla mücadele olduğunu vurgulamış, bu konuda tepkilerini Ankara yolunu trafiğe kapatarak gösteren Demetevler Mahallesi sakinlerinin medyaya yansıyan isteklerinin dikkate alınmasını aktarmıştım.
Yolu kestiklerinde kameraları görünce, 13, 14 yaşındaki çocuklarının uyuşturucu kullanmaya başladığını, bu yüzden okula göndermekten korktuklarını, bu konuda önlem alınmazsa referandumda oy kullanmayacakları yönündeki ifadeleri pek çok ulusal kanalda yayınlanmıştı.
Ama kazın ayağı hiç de öyle değilmiş...
Nitekim, bu mahalle çevresine yuvalanan uyuşturucu satıcılarına karşı polisin yaptığı başarılı operasyonlar neticesi rahatsız olan kötü niyetli insanların kendilerini masummuş gibi gösterip sözde uyuşturucuya karşı tepki adı altında yol kesme eylemini planladıkları öne sürülüyor.
İnanılacak gibi değil.
Gençlerimizi zehirledikleri yetmemiş gibi polisi ve basını kullanmaya çalışıp, yol kesip kamuoyunu yanıltıcı açıklamalarda bulunan bu kişilerin oyununun bozulup deşifre edilmelerini bekliyoruz.

Kadir Topbaş'tan İznik'e jest

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, üyesi oldukları Türkiye Belediyeler Birliği'nden bir süre önce belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç talebinde bulunmuştu.
Birliğin Başkanı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, önceki gün İznik Belediyesi'nin isteğini yerine getirmek üzere belediyeye bir adet minibüs gönderdi.
Hibe edilen aracı teslim alan Belediye Başkanı Sargın, Topbaş'a ilçe halkı adına yazdığı mektupla teşekkür etmiş.

En anlamlı Orman Haftası

Orman Haftası etkinliklerinde kentimizin değişik yerlerinde fidanlar toprakla buluşmaya devam ediyor.
Geçenlerde de Gemlik Belediyesi ve Kredi Yurtlar Kurumu'nun engelli öğrencileri, öğretmenleri ve aileleri, UÜ Gemlik Yerleşkesi Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulları bahçesine yüz adet ıhlamur fidanı ve çiçek dikmişler.
Hem fidanları diken engelli öğrencilerimiz hem de fidanın dikildiği yerin eğitim kurumu olması açısından iki güzelliğin bir arada yaşanması açısından etkinlik daha da anlam kazanmıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.