Hava Durumu

Başkan Alinur Aktaş’a Allah sabırlar versin

Yazının Giriş Tarihi: 19.11.2016 01:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 01:00
Yazmayayım bu kişinin reklamını yapmayayım diyordum bir süredir ama artık iş haddini aşıp iftira boyutuna ulaşınca yazmak zorunda kaldım.
Fethi Vacip ismiyle dört aydır İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş hakkında, sosyal medya hesabından akla hayale gelmeyecek iftiralarda bulunan meçhul kişinin paylaşımları hayret edici. 
Sahte sosyal medya hesabından özellikle İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı hedef alarak hakkında ilişkisi olduğu sözde kişilerin ismini vererek yazdığı iftiralar ilçe kamuoyunda ciddi anlamda huzursuzluk yaratmış.
İki kez Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan Başkan Aktaş, bu kişinin bulunup cezalandırılmasını istiyor.
Yurtdışından açılan Twitter hesabı kullanıldığı tahmin edilen bu kişiye ulaşılması için İnegöl polisi özel bir çaba sarf ediyor.
Gerçekten de çok ağır ithamlarda bulunup bel altı tabir edilen cinsinden iftiralardan, pekala rahatsız olan Başkan Aktaş, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bir süredir sosyal medyada gerçek kimliğini gizleyerek sahte bir isim üzerinden ısrarla şahsıma, İnegöl Belediyesi’ne ve çalışma arkadaşlarıma yönelik gerçek dışı beyanlarla ağır hakaret, iftira ve ithamlarda bulunan şahsın gerçek kimliğinin tespit edilerek cezalandırılmasını istiyorum”
Başkan Aktaş’ın açıklamasının altına düştüğü şu not bence en güzel cevap olmuştur.
“Şikayete konu iftiralar benim ve mesai arkadaşlarımın çalışma azmini asla kıramayacaktır”
Halk arasından sıkça kullanılan, “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” deyimi hele ki Alinur Aktaş için atılan iddia bile denmeyecek iftiralardan Allah herkesi korusun.
Bu çirkinliğe musallat olan kişinin Twitter sayfasının kapağında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafına yer verilmesi kanımca hedef şaşırtmaktan ibaret.
Kimliğini gizleyip salladığı iftiralarla ahkam kestiğini zanneden bu kişinin yazdıklarına İnegöl’de kimse itibar etmediği gibi Başkan Aktaş’a komplo kurulmak istendiği de açıktır.

Senin bunları yaşatmaya hakkın yok…

İnegöl Belediye Başkanı babası Alinur Aktaş’ın birtakım iddialara maruz kalmasına oğlu Safa Hilmi Aktaş da isyan etmiş.
Safa Hilmi Aktaş, Fethi Vacip ismiyle iddialarda bulunan kimliği belirsiz kişiye yazdığı mektubu sosyal medya hesabından paylaştı.
“Ailem hakkında bir gün böyle bir şey yazacaksın ve paylaşacaksın deseler inanmazdım” sözleriyle mektubuna başlayan Safa, devamında ise;
“Bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim. Biz de soluk alıp vermedeyiz. İftiralar atarak ne istiyorsun ailemizden”
Fethi Vacip’e hitaben oğlunun duygularını paylaştığı mektubunun üzerine Başkan Aktaş da;
“Gönlün müsterih olsun oğlum. Tarih ve siyaset arenası böyle şerefsizlere hep şahit oldu. O fitneci ve yöneticisi yakında ortaya çıkacak” diyerek cevap verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.