Hava Durumu

“AK Parti FETÖ’den temizlenmiyorsa teşkilatlar sorumludur”

Yazının Giriş Tarihi: 04.10.2016 04:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 04:59
Hafta sonu Mudanya’da yapılan AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na partili vekillerin ilgisi, diğer ilçelere oranla üst düzeydeydi.
Nitekim toplantıya, AK Parti Bölge Koordinatörü İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Müfit Aydın, Hakan Çavuşoğlu, İsmail Aydın, Osman Mesten, Zekeriya Birkan, İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ile teşkilat üyeleri katılmış.
Toplantıya damga vuran gelişmeyi ise Milletvekili Karaca ile İlçe Başkanı Ünal’ın konuşmalarını detaylandırarak aktarmak adına iki bölüme ayırdım.
Birincisi Bursa teşkilatlarından sorumlu Milletvekili Harun Karaca’nın “AK Parti’de FETÖ’cüler var” diyerek başladığı konuşmasındaki şu sözleri önemliydi:
“Teşkilatımızda var olan FETÖ’cüler halen temizlenmiyorsa birinci derecede il, ilçe ve teşkilat başkanları sorumludur”
Diyen Karaca, bir de şu çağrıyı yapmış:
“Aramızda hain varsa söyleyin gereğini yapalım”
Şimdi herkes şapkasını çıkarıp önüne koyacak.
Çünkü Cumhurbaşkanı dünyayı karşısına alıp FETÖ ile mücadeleyi sürdürürken teşkilatlar hainleri gizlemeye, kollamaya çalışıyorsa bunun vebali ağır olur.
İnsanlar canlarını feda ederken siz hainlere kol kanat olursanız, o halkın bir gün aynı şekilde sizin de karşınıza dikileceğini unutmayın.
Karaca’nın ardından konuşan İlçe Başkanı Murat Ünal’ın, CHP’nin Mudanya’da belediyeyi kazanmasıyla ilgili özeleştirilerindeki tespiti doğruydu.
“Hatayı başkalarında aramanın anlamı yok. Teşkilat olarak gereken önemi göstermeyerek yanlışı biz yaptık”
İnsanların hatalarından ders çıkarması gelecek adına hedeflenen başarının ilk adımıdır. 

FETÖ’nün okuluna belediye talip

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vizyon projeleri arasındaki Kültür Sanat Kongre Vadisi için yer arayışlarını bir süredir sürdürüyordu.
Bu arada FETÖ’nün kapatılan Yeni Bahar Ortaokulu’nu Valiliğe müracaat ederek isteyen İnegöl Belediyesi, burayı Kültür Sanat Kongre Vadisi olarak tefriş etmek istediklerini söylemiş.
Son kararı aynı zamanda OHAL Valisi İzzettin Küçük verecek.

Başkanları bir araya getiren ödül töreni

Marmara Belediyeler Birliği‘nce (MBB) Marmara Bölgesi’nin en iyi projelerinin seçildiği “Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” sahiplerini buldu. Mudanya Belediyesi, “Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler” kategorisinde ödüle layık görüldü.
İstanbul’da yapılan ödül törenine katılan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a ödülünü her fırsatta eleştirdiği MBB ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe vermiş. Bursa’da pek bir araya gelmeyen başkanların İstanbul’daki buluşması espri konusu olmuş. 

Dünya Hayvanları Koruma Günü

Yaşamak her canlının hakkıdır.
Bu haktan tek sorumlu yaratandır.
İnsanlığın varoluşundan bu yana etinden, sütünden, yumurtasından, yününden ve gücünden yararlandığımız hayvanlara yaşatılan sorunlara dikkat çekmek amacıyla, 1931 yılında 4 Ekim, ‘Dünya Hayvanları Koruma Günü’ olarak ilan edilmiştir.
O halde biz de bugün her zamankinden çok çevremizdeki hayvanlara ilgi gösterelim.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.