Hava Durumu

Zamanı değil!..

Yazının Giriş Tarihi: 23.04.2016 07:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 07:09
Süper Lig’de altyapısı en iyi olan kulüp Bursaspor’dur. Milli takımın bütün yaş gruplarında onlarca oyuncusu vardır. Maalesef bu oyuncuların A takıma geçişleri hep sancılı olur. Şansı olan Bursaspor’da kalır, olmayan bir şekilde başka takımlarda karşımıza çıkar. Bu kadar müthiş bir potansiyele sahip genç oyuncuların, Yeşil Beyazlı formayı giymelerinde en büyük engel ise yıllardır klasik hale gelen söz ‘zamanı değil’ olmuştur. 
Elin oğlu İngiltere’de, Almanya’da 17-18 yaşındaki yetenekli gençlere forma verirken aptal, biz ise akıllıyız. İşte dün, Bursaspor orijinli Oğulcan diye biri çıktı karşımıza. O da aynı sebeple bu camiadan uzaklaşmıştı. Bu anlayış ve zihniyetten vazgeçmezsek bu ne ilk örnek olacak, ne de son. Dün Kayseri’de, hiçbir iddiamızın olmadığı oyunda bile gençlere şans veremedik. Bir de anlamadığım şey şu. Kulübün politikası olur kabul, ama teknik adamın politikası olmaz. Umarım yeni sezonu planlarken Ali Ay ve yönetimi buna dikkat eder. 
Gelelim maça. Kayseri’ye hayat verdik. Bursaspor’u geçerken motivasyonları maksimum düzeyde olan Sarı Kırmızılı takımda, kaleci Ali Hamaada, Sinan Bakış, Oğulcan, Furkan ve Deniz öne çıkan oyuncular oldu. Bursaspor ise Necid’in yokları oynadığı maçın ilk 45 dakikasında, futbolcularının kaybolduğu oyuna Serdar Aziz’in attığı golle tutundu. İkinci devre birbirlerine yaklaşarak yardımlaşan Yeşil Beyazlılar oyuna ortak oldular belki ama skora ortak olamadılar. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.