Hava Durumu

Timsah inadı

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2016 06:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 06:58
Bence Sivas'ta, kentin takıma olan inancı azalmış. Bu durum Timsah için tam bir avantajdı. Sivas takımı için de Burhan Eşer'in, Bursaspor'a karşı oynama iştahı, Aatıf Chahechouhe'nun bireysel kalitesi, iki kanattaki Cicinho ve Ziya'nın bindirmeleri. Oyunun merkezinde kaptan Adem'in gayretinin dışında oyunu organize etmekte sıkıntı yaşayan Kırmızı Beyazlılar'da Beykan'ın da gençliğin verdiği enerjisiyle takıma değer kattığını söylemek gerekir. Yeşil Beyazlılar oyunun başında Deniz Yılmaz ile aldığı skor avantajını bence iyi kullanamadı. Çünkü rakibin oyunu riske ettiği zamanlarda hızlı ve çabuk hücum organizasyonu yaparak, Sercan ve Emre üzerinden savunma arkasına gidebilirdi. Özellikle Sercan bu konuda gününde değildi.
Oyunun ikinci bölümünde ise her iki takım oyuncuları da skor almak ve 3 puana ulaşmak için daha cesur, daha agresif oynadılar. İkinci devrenin başında Emre Taşdemir yüzde yüz kaçırdı. 
Yeşil Beyazlılar da özellikle 60'ıncı dakikadan sonra pozisyon zenginliği yaratmada usta, ama bitirici vuruşu yapma konusunda çırak gibiydiler. Necid, Deniz, Batalla, Emre bir türlü üç kale direğinin içine topu sokamadılar. Bursaspor'da oyuna ikinci yarıda dahil olan Necid, Bekir, Stoch'un oyuna değer kattığını söyleyebilirim. Maçta bu kadar gol kaçmışken ve artık gol olmaz diye beklenirken Timsah'ın rakibi avlama ısrarından vazgeçmeyerek, Deniz Yılmaz ile uzatma dakikalarında bulduğu golle 3 puana uzanması maçın özeti gibiydi. Yeşil Beyazlılar'da bu maçta bence öne çıkan isimler ise Sivok, Deniz, Emre ve Aziz'di. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.