Hava Durumu

Tek fark Alex

Yazının Giriş Tarihi: 25.03.2012 10:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.03.2012 10:53
ŞANSSIZLIK Ozan İpek sakat… O bölgede Ozan'ın tek alternatifi bence Mehmet Sak, ama o kulübede. Sol kanatta Hakan arkada Gökçek önde neden? Savunma mı yapacağız? Ben bu anlayışa karşıyım. Çünkü Gökçek geriden oyuna daha iyi çıkıyor artı genç Mehmet Sak önünde oynasa rakip için sürpriz isim olacak. Bir de bugüne kadar hangi statik kanat savunmacı önde oynamış da ofansif anlamda harikalar yaratmış.
Fenerbahçe adına da Orhan Şam'ın Bursaspor'un sol kulvarını en iyi şekilde kullandığını düşündüğümüzde bu hamlenin tutmadığını görüyoruz. Neyse buna rağmen Bursaspor takımı maça ortak, top bir o kalede bir bu kalede, zevkli, heyecanlı bir o kadar da bol pozisyonlu keyifli oyun. Dakika 41'de Bursaspor savunmasının iki başarılı ismi Basser ve Serdar aynı topa çıkıp da topu Alex'in önüne bırakınca o da cezayı kesiyor. Hiç gerek yoktu yazık oldu… İlk yarıda rakibin en iyisi Alex'ti. Bursaspor'da ise Pinto'nun oyuna katkısı azdı.
İkinci 45'te de değişen bir şey olmadı aslında oyunsal anlamda iki takım da geniş alanlar buldu Fenerbahçeli oyuncuların yüksek tempoda uzun koşular yapması sonucu maçın son çeyreğinde oyundan iyice düştüler. Bu durumu fırsata çeviren Bursasporlu oyuncular ilk önce oyunsal üstünlüğü ele alıp, daha sonra da pozisyon zenginliği yaratmada çok beceriliydiler ama son vuruşlarda futbol şansları yanlarında değildi. Özellikle Pinto ve Sestak'ın direkten dönen vuruşları Bursaspor takımının İstanbul Kadıköy'de kazanmasını bir kez daha engelledi.
Ama her şeye rağmen kazanma isteğinin üst düzeyde yaşandığı bir maçı bize izlettiren Bursasporlu oyunculara saygı duymak gerekir.
Ancak bu maçın sonucunu etkileyen tek farkı yani Alex'i de unutmamak gerekir.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.