Hava Durumu

Tam zamanıydı

Yazının Giriş Tarihi: 08.04.2012 12:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.04.2012 12:01
Rakip son haftaların en başarılı takımı… Sürpriz mi? Kesinlikle hayır. Kadrosundaki oyuncuların hepsi kaliteli, aralarında bir de bizim çocuklarımız var! Tribünler dolu, rakip taş gibi, işte dün tam zamanıydı. İyi oyun (aynı Antalya'daki gibi) net skorla Antep geçilmeliydi. Çünkü önce Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz Sivasspor'a, sonra da Play Off'ta Süper Final için bekleyen diğer takımlara psikolojik üstünlük kurmalıydık ama yapamadık. 
Ancak bu mağlubiyete rağmen Yeşil Beyazlı camianın moralini bozmaması gerekir, çünkü Timsah'ın ligi ilk beşte bitirme ve Avrupa Ligi'ne katılma şansı hala var. Buna rağmen üzüldüğüm tek şey, Antalya dönüşü haftanın Bursaspor açısından iyi geçmemiş olması. Tam bir ivme yakalamışken, tek maçlık motivasyon ve konsantrasyon kayıpları Bursasporlu oyunculara yakışmadı. Rakip için ise bu durum tam tersiydi, bu sahadaki davranışlarından ve coşkulu oyunlarından anlaşıldı.
Sonuçta Bursaspor'un ortada duran iki hedefi var; birincisi ve en yakın olanı bence Türkiye Kupası. Bunun ilk ayağı da İstanbul Şükrü Saraçoğlu'ndaki Sivas maçı. İkinci hedef de Süper Final'le yeniden Avrupa'da boy göstermek… Timsah bu iki hedefi de yakalayabilir, kapasitesi ve enerjisi var. Burada önemli olan teknik ve oyuncu kadrosunun moral-motivasyonunu en üst noktaya çıkararak, tüm kente bu sinerjiyi yaymak. Bu durumu yaratmak için de bütün kent dinamiklerine görev düşüyor. Bu birliktelik sağlandığı taktirde hedefleri yakalamak çok daha kolay olacaktır.
Haydi Bursa tam zamanı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.