Hava Durumu

Negatif, pozitif

Yazının Giriş Tarihi: 19.11.2012 09:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.11.2012 09:44

Rakip takım teknik adamı Nurullah Sağlam’ın son derece sığ futbol anlayışı için eleştiriyorum. Yaptıkları tek şey uzun toplarla Nobre’yi buluşturmak ve orada çoğalıp pozisyon üretmek ve Hakan Bayraktar’la Battala’yı Cluio ile Belluschi’yi adam markajı yaptırarak Bursaspor’un saha içi iletişimini kesmek fikri nereye kadar. Golü yedin düzen bozuldu. Bir de senin en kreatif oyuncun Cluio onu da kaybettin. Ama rakibin ligdeki durumuna bakınca da şaşırmadım.
Biz gelelim Bursaspor’a iki haftada altı gol 4 puan ilaç gibi kazanmak alışkanlığı ve istikrar adına iyi bir durum. Eleştirdiğimiz haftalarda kazanamamanın getirdiği gerginlik yerini umutlu haftalara bıraktı. Ertuğrul Sağlam da Beşiktaş maçıyla birlikte yanlıştan dönerek, omurgası sağlam takımına iyi kanatları da yerleştirince oyunu kurgulamakta hiç zorlanmadı. Yeşil Beyazlılar’da sol kanatta Ferhat Kiraz artık kazanılmıştır. Bundan sonra Bursaspor’un önemli bir silahıdır. Gol atması onun adına önemliydi.
 Ama bana göre maçın adamı Alfred N’Diaye’ydi koca oğlan muhteşem fiziğiyle ve inanılmaz mücadeleci oyunuyla sahanın her yerinde toplu topsuz mükemmel oynadı. Penaltıdan golü bulması ona yakıştı. Önünde çok güzel bir seri olan Timsah’ın, Tuncay’ın da fizik kalitesini tam olarak yakaladığında üst grup için şansının yüksek olduğunu düşünüyorum. Bir sözüm de taraftarlara dün 25 bin Yeşil Beyaz sevdalısı tribünde olsaydı. İnanın bu maç çok daha farklı biterdi tam bir şov olurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.