Hava Durumu

Kötü kaybettik

Yazının Giriş Tarihi: 17.05.2012 08:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.05.2012 08:59
Bursaspor  takımı hep beraber, bir bütün halinde oynadığı zaman başarılı olan bir takım. Bu sefer Fenerbahçe karşısında hep beraber çok kötü oynadı Yeşil Beyazlı oyuncular. Gerçekten çok kötüydüler, inanılacak şey değil.
Koskoca bir sezonun emeği, alın teri, mücadelenin karşılığı alınacak bir gündü ama olmadı. Timsah sanki sakinleştirici almış gibiydi.
Kupayı  daha çok isteyen, daha çok koşan takım Fenerbahçe kazandı. Bu bir finaldi, iki takımdan biri kazanacaktı ama böyle kötü kaybetmek Timsah’a yakışmadı.
Sahanın içine girecek olursak şunu söyleyebiliriz. Maçın tamamında kendi sahasında kalan Bursaspor takımının savunma bloku ile orta saha oyuncuları adeta birinci bölgeden çıkamadılar. En uçta Batalla ve Pinto olunca, aradaki mesafeyi, yaklaşık kırk metreyi Fenerbahçeli oyuncular, başta Alex olmak üzere istedikleri gibi kullandılar. Topa daha fazla sahip oldukları gibi oyunu da kurgulamakta hiç zorlanmadılar. Hücuma geçişlerde o kadar rahattılar ki, dört gol attıkları gibi fazlasını da yapabilirlerdi. Sonuçta bu heyecanı yaşamak ne kadar mutluluk verici bir olay da olsa, böyle kaybetmek çok üzücü…



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.