Hava Durumu

İstikrar adına 1 puan

Yazının Giriş Tarihi: 21.02.2016 07:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.02.2016 07:36
Rakip Fenerbahçe’nin birçok pozisyon üretip gol yapamadığı oyunda, Yeşil Beyazlı oyuncuların üretkenlikten uzak olmasına rağmen, oyuna tutunmasının ilk sebebi kaleci Harun Tekin’in güven veren duruşu ve Timsah’ın şansıydı. 

Tabii ki Bursasporlu oyuncuların özverili mücadelesinin yanında dikkat disiplini üst seviyede tutup, oyunun her dakikasında maçın içinde kalmaları pozitif özellikleriydi. Maç öncesi Bursaspor adına oluşan birçok handikaba rağmen müsabakanın içinde savunma merkezindeki iyi niyetli, istekli mücadele, orta alanda maestro Batalla’nın partneri olmamasına rağmen merkezdeki direnç ve hücum bölgesinde Necid’in istekli ama becerisi eksik mücadelesinin yanında Sercan’ın tercihlerdeki yanlışı bile Deniz’i yıldıramadı. 

Hamza hocanın doğru zamanda doğru oyunculara müdahale etmesi Timsah’ı bu oyuna bile ortak etti diyebilirim. Sonuçta oyunda geçen her dakika Bursaspor adına avantaj oluştururken Fenerbahçe için negatif bir durum oluştu. Bunun da tek sebebi hafta içinde oynadıkları Avrupa kupası maçıydı. 

Öyle ya da böyle. Bursaspor için istikrar adına kaybetmemek çok önemliydi. Maç da öyle bitti. Maçın hakemi mi? Bursa’ya gelen hakemlere bir haller oluyor. Nedense. Ben anlamıyorum. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.