Hava Durumu

İşte bu

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2012 08:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2012 08:47
Bursaspor, ilk beş dakika içinde maça iki farklı başlayabilirdi. Batalla'yı tanımasam o vuruşları başka oyuncu yaptı zannedecektim… Ama Arjantinli 90 dakika içinde öyle bir oyun ortaya koydu ki izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bıraktı. İnanın topu alışı ile başlayan o resital hiç bitmesin istedik. Hele Pinto ile uyumu sonucu ortaya koydukları görsel enstantaneler adeta futbol şovu niteliğindeydi. Bir de birlikte yaptıkları atak sonucu Batalla'nın attığı bir gol vardı ki futbol okullarında ders olup defalarca örnek olarak gösterilir. Yeşil beyazlı oyuncuların Süper Final maçlarını angarya olarak gördüğünü düşünenler bu maçı izlemediyse çok yazık olur. Çünkü Bursasporlu bütün oyuncular o kadar istekli ve o kadar coşkulu oynadılar ki Es-Es bu kez direnç gösteremedi, sadece ikinci devre Timsah'ın yaptığı iki basit hatadan umutlandı o kadar. Ama Batalla'nın muhteşem frikiği ile gelen gol Kırmızı Şimşekler'in adeta ipini çekti.
Bursaspor takımının da oyunu ciddiye aldığında neler yapabileceğini bir kez daha görmüş olduk. Özellikle orta alanda Musa Çağıran'ın geçmiş maçlara göre temposunu artırmış olması değerliydi, ama Adem Koçak'ın pas yüzdesinin çok düşük olması dikkatlerden kaçmadı. Genç Okan Deniz'in zaman zaman topla yaptığı bindirmeler çok keyifliydi. Bir de gol yapabilse özgüvenini kazanıp oyundaki devamlılığını artırabilir ve takımına daha fazla değer katar.
Sonuçta artık birbirlerini ezberlemiş iki takım arasındaki bu maçı kazanmak önemliydi ve Timsah kazandı. Ne olursa olsun Bursaspor takımının kazanması bir kentin morali… Hele yakın hedef Türkiye Kupası finalini düşününce. İnsanın oynanan oyunu görünce “İşte bu” diyesi geliyor.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.