Hava Durumu

İlklerin maçı

Yazının Giriş Tarihi: 10.02.2013 00:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.02.2013 00:22

Bursaspor camiasında çalkantılı geçen günler sonrasında başkan İbrahim Yazıcı’nın tartışılır tercihleri ile takımı Hikmet Karaman’a emanet etmesi genel menajerliğe Süha Sidal’ı getirmesi Bursaspor taraftarlarının içine sindiremediği bir durumdu.
İşte bu nedenlerden dolayı Timsah adına bu maç çok önemliydi.
Bir de Hikmet hocanın ilk ve zor deplasmanda olması endişeleri bir kat daha artırmıştı.
Bu sezon için nasıl oynayacakları konusunda bir türlü fikir yürütemediğimiz Yeşil Beyazlıların Karabük’te nasıl bir performans yapacaklarını açıkçası ben de çok merak ediyordum. Ama Timsah öyle bir oyun ortaya koydu ki rakibi yerle bir etti. Özellikle saha içi iletişimde zirve yapan Yeşil Beyazlılar takım olgusunu ortaya koyarken de bütün halinde hareket etmeleri görülmeye değerdi. Takım savunmasında mükemmele yakın başarılı olan Timsah’ın, hücum etmede cesur tavır göstermeleri ve oynama iştahları Bursaspor sevdalılarına büyük keyif verdi.
Kaleci Harun’dan Tuncay’a kadar oyunun içinde kalan topun olduğu bölgede sayısal fazlalık yapan, bölgeler arası geçişlerde hiç zorlanmayan Yeşil Beyazlıların bu maçı kazanması kadar doğal bir şey olamazdı.
Duran toptan Tuncay’la, geride oyundan çıkışta Basser’le bireysel beceride Batalla ile goller bulan üç oyuncunun öne çıkması çok doğaldı. En önemlisi rakibe az pozisyon vererek oynayan Serdar Aziz, İbrahim Öztürk ve arkadaşlarının maç disiplinlerinin en üst düzeyde olmasıdır. Sonuçta Bursaspor camiası ve Hikmet Karaman için bu maç çok önemliydi ve ilklerin maçı oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.