Hava Durumu

Hata kimde?

Yazının Giriş Tarihi: 14.02.2016 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 08:13
 İlk yarıda Bursaspor adına kaleci Harun olmasaydı eğer maç 90 dakika bitmeden sonlanırdı. Bu bir gerçek. Rakip Gençlerbirliği’nin dört pozisyon ürettiği 45 dakika içerisinde Bursaspor takımının sıfır çekmesi futbolun yanlışıydı.

 Bursaspor adına takımın en iyi oyuncularından biri olan Deniz Yılmaz’ın bu sistemde görev aldığı alan içerisinde yaptığı bütün mücadele, takdire değerdi ama bence boşa gitti. Sebebi, geçen hafta oynadığı tek santrforda gösterdiği performans, izleyenlere keyif ve güven vermişti. 

 Eğer Gençlerbirliği maçında da bu pozisyonda görev alsaydı Timsah pozisyon üreterek gol yapabilirdi. Böylece De Sutter’e bu kadar katlanmak zorunda kalmazdık. Şimdi bu maçı yaşadığımızda bence, Timsah adına, stratejik hatalar yaparak, teknik ve taktik tercihlerde yanlış yaptığımızı daha iyi anlıyorum. 

 Bir de kenarda Dzsudzsak ve Stoch’un oturduğunu görünce geriye doğru hafızamı sarıyor, yanlış içinde olanların kulaklarını çınlatıyorum. Şimdi gencecik ve pırıl pırıl, bütün iyi niyetiyle sahada bir şeyler yapmaya çalışan Kubilay’ı mı tartışacağız? 
Sonuçta bir uzun bir de kısa topla yediğimiz iki golle Ankara’da çok önemli bir kayıp yaşadık. Anladık ki sezonu bitirinceye kadar böyle kazalar olacak.
 Yani istikrarı yakalamakta zorlanacağız. Sonuçta bu sezona başlarken takım planlamasında yapılan büyük hataların sorumluları o dönemin aktörleri.
Ben bu maçtan sonra ne Hamza hocayı ne de Ali Ay yönetimini eleştirebilirim.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.