Hava Durumu

Güvenim tam

Yazının Giriş Tarihi: 11.12.2014 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.12.2014 07:55
Avrupa’ya gitmek için en pratik ve en kısa yol olan Ziraat Türkiye Kupası’nda Timsah ilk sınavında fırsatı kaçıran taraf oldu ama oyun içinde işini ciddiye aldığını gösteren bir tavır ortaya koyması takdire değerdi.
Şenol hocanın bu maçta daha az şans verdiği oyuncularla oynaması onlar adına büyük bir fırsattı. Ancak bazı oyuncular bu şansı iyi kullandı bazıları da bence bu fırsatı tepti. 
Aklımda kalan bu maçla ilgili birkaç güzel enstantane ve birkaç kötü fotoğraf vardı. Ozan’ın köşe vuruşunda Şamil’le kazanılan kafa golü ne kadar değerliyse, Mersin takımının Güven ile kazandığı golde Ozan’ın kafa ile topu merkeze göndermesi o kadar yanlıştı.
Savunmada Ertuğrul ve Emre’nin sınıfı geçtiğini, kaleci Okan’ın ise daha zamanı olduğunu düşünüyorum. Orta alanda Şamil’in çalışkanlığı ile alternatif oyuncu olma özelliğini taşıdığını gördüm. Holmen’in Bursaspor’da durumu hiç de iç açıcı değil maalesef. Bakambu’nun değişik alanlarda da  oynayarak katma değer yaratacak olması Timsah’ın gücü olacak mutlaka. Ozan İpek’in ise bu takımda her zaman oynayabilecek bir durumda olduğunu görmek beni sevindirdi. Genç Enes’in tek bir maçta değerlendirilmesi büyük yanılgı olacaktır. Sonuçta ikinci devre Bekir, Fernandao ve Josue hamlelerinde galibiyet için yeterli olmadı. Josue’nin ise penaltı kaçırması onun gibi kaliteli ayağa hiç yakışmadı. Ancak Yeşil Beyazlı oyuncuların sahadaki duruşla, gösterdikleri mücadeleyi takdirle izledim ve benim bu takıma güvenim tam.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.