Hava Durumu

Güven bunalımı yaşamayalım

Yazının Giriş Tarihi: 20.10.2014 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 08:13
Her açıdan kötü giden bir sezonda, Bursaspor takımının büyük bir fırsatı kaçırdığını görünce adeta içim acıyor diyebilirim. Süper Lig’de şampiyonluklara abone olmuş, büyük bütçelere sahip takımların durumları ortada.
Anadolu'dan herhangi bir takımın biz de bu yarışta varız diyemediği ortamda.
Futbol izleyicisinin tribünlerden kaçtığı dönemde.
Timsahlar bu durumu avantaja çevirebilirdi. Çünkü kadro kalitesi anlamında 18 takımın içinde ilk 4’e girecek yeteneklere sahipti. Ayrıca  büyük tecrübeye sahip, camianın onayını almış, başarılı bir teknik adam işin başındaydı. Ama maalesef hala bu durumun farkında değiliz. Ligin 6’ncı haftasını geçtiğimiz bugünlerde benim hala bu takımdan ümidim var. Ancak endişem şu; Avucumuzun içinden kaçıp giden puanları çok arayacağız.
Gelelim maça.
Timsah’ın her açıdan üstün olduğu bir oyun oynandı Atatürk Stadı’nda. Maç öncesi Yeşil Beyazlıların en çok konuştuğu isim Volkan Şen'in doğru tercihlerle oynadığı oyunda, iki asistle öne çıkması keyif verdi diyebilirim. Bakambu'nun attığı iki şık golle vuruş tekniği ile öne çıkması örnek niteliğindedir. Es Es gibi bir takım karşısında iki farklı öne geçmişken, maçı sonlandırmak gerekirdi. Ama Timsah bunu yapamadı. Bence bunun en önemli sebebi, Şenol hocanın yaptığı hamlenin oyuncular tarafından yanlış uygulanmasından dolayıdır. Tabii bir de Timsah’ın en kuvvetli bölgesi merkez olduğunu düşündüğümüzde, Ozan, Belluschi ve Josue  vazgeçilmez oyuncular olmalı. Şimdi bu takım için bence daha çok destek olmalıyız. Çünkü Timsah bu ligi forse edecek hem kaliteye  hem de güce sahip. Yeter ki güven bunalımı yaşamayalım.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.