Hava Durumu

Futbolda kumar tuttu

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2012 09:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2012 09:52
Maç öncesi oyuncu listesini elime aldığımda, açıkçası çok endişelendim, Bursaspor takımında N’Diaye, Serdar Aziz, Batalla ve Pinto’yu kulübede görünce, tamam dedim. Ertuğrul Sağlam Avrupa Ligi Finali’ni kafadan silmiş ve hedefi Türkiye Kupası olarak koymuş. Tamam kabul edilebilinir belki ama kupa finalinin garanti olmadığı bir ortamda bunu yapmak futbol kumarından başka bir şey değildi.
Kaldı ki Avrupa Ligi’nde daha ortada beş maç varken ama Sağlam’ın bütün bu enteresan tercihlerine rağmen, futbol şansının yanında olduğunu kabul etmemiz gerekir. Çünkü yeşil beyazlı karakterli kadro, ligin sürpriz takımı İstanbul Belediye karşısında yine kazanmayı başardı ve bütün endişeleri boşa çıkararak Bursaspor camiasına ümit pompalayıp yanımızda olun mesajını verdi.
Oyunun içine gireceksek Timsah adına maç hiç de iyi başlamamıştı aslında. Rakibin Holmen, Da Silva, Webo işbirliği sonucu Doka ile attığı gol yüreklerimizi ağzımıza getirmişti. Ama rakip takımdan Bursa patentli oyuncusu Metin Depe’nin sakatlanması rakip takımın bütün hesaplarını altüst ettiği gibi savunma kurgusunun da oluşmasını engelledi.
Arif Erdem’in bu bölgeye kulübeden yaptığı Marcin Kus hamlesi ile içeriden yaptığı bütün hamleler yetersiz kaldı. Timsah’ta Turgay, Sestak,Okan Deniz’in yaptığı bütün dikine koşular rakip takımı adeta çaresiz bıraktı.
Bursaspor takımında öne çıkan oyuncuların başında genç Okan Deniz’in olması ne kadar önemliyse Turgay Bahadır’ın yeşil beyazlı takımda ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu da görmüş oldu. Çünkü onu anlamak için topsuz oyundaki katkısına iyi bakmak gerekir. Ayrıca dün attığı gol akıl doluydu.
Sestak’ın iyi oyununu golle süslemesi önemliydi. Onun özgüvenini yeniden kazanması Bursaspor takımına artı değer katacağı kesin. Sonuçta galibiyet çok keyifli.
Camianın önemli Es Es maçı öncesi öz güvenini yakalaması Bursaspor takımına final kapısını aralayacak.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.