Hava Durumu

Dejavu

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2016 07:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 07:27
Uzatma dakikalarında Adem Büyük altı pastan küçük (kötü) bir vuruş yapmasa Timsah’tan kalibresi çok düşük bir takıma  kaybettik diye kahrolacaktık.
Allah’tan olmadı, şans yanımızdaydı.
Maçın final dakikalarında Bursaspor’da adeta saatli bomba gibi dolaşan İsmail Konuk’un neden olduğu penaltı sonrası kırmızı kartla oyun dışında kalması kabul edilir bir şey değildir. 
Bu dakikada Kasımpaşa’nın en iyilerinden Tunay Torun penaltıyı kullanmak için topun başına geldiğinde inanın hakemin düdüğünü bile duymasını engelleyen müthiş bir taraftar uğultusu vardı statta. Yani kulaklarımızı sağır edecek türdendi.
Ve günün adamı Harun da bu durumu avantaja çevirip müthiş bir refleksle bu vuruşu kurtardığında Timsah’ta adeta enerji patlaması oldu. 
Fakat 10 kişi maçı sonlandırmada bu sefer çok zorlandı. Ve ben özellikle maçı analiz ederken bu sefer yazıma sondan giriş yaptım.
Yaşadığımız son dakika heyecanını size aktarmak adına…
Aslında maça baktığımızda Bursaspor’dan kalite olarak Kasımpaşa takımına bile oyunsal üstünlük kuramadık. Belki gol yapabilirdik ama kabul edelim, rakibe birçok da pozisyon verdik. Sadece hücum pozisyonuna geçtiklerinde topa sahip olduklarında özellikle Tunay Torun, Adem Büyük, Castro ve Etoundi etkili oldular.  Oyunun ikinci yarısında yine geçen hafta Kayserispor maçında yaşadıklarımızın bir benzeri yaşandı.  Bir dejavu yaşadık desem abartmış olmam herhalde. 
Durağan geçen ilk devreden sonra gözler yine Hamza Hamzaoğlu’nun yapacağı hamlelere çevrildi ve hoca yine merkezde Faty yerine Jorquera, kanatta da John yerine Sercan’a yer verdi. Bu hamle Bursaspor’u bir tık daha ileriye götürdü ve karşılığını çok geçmeden Jorquera ile geçen haftadaki gibi aldı. Sonrasında Timsah skor avantajını kaptı.  
Bu arada ikinci 45’ten itibaren muhteşem 12’nci adam da devreye girmişti zaten. Yine sahanın içinde gibiydiler, helal olsun. 
Ve yine son dakikalarda Kayserispor maçında olduğu gibi hop oturup hop kalktık.
Yine aksiyon heyecan, adrenalin tavan yaptı. 
Buna kalp dayanmaz. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.