Hava Durumu

Büyük takım olmak

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2013 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 08:15

Hatırlıyorum da hem sporcu hem de basın mensubu olarak İstanbul’da çok iyi oynayıp da kaybettiğimiz onlarca maç vardır. İşte dün Konya’da bunun en güzel örneklerinden biri yaşandı. İyi oynayan Konyaspor maçı kazanan Bursaspor oldu.
Özellikle ilk 45 dakika içinde Konyaspor’u Timsah’ın kalesini ablukaya alıp sağlı sollu ataklarla bunalttığı dakikalarda gole kavuşamaması Yeşil Beyazlılar’ın savunma başarısıdır. Tabii ki rakip takımda özellikle Gekas ve diğer hücumcuların beceriksizliğini de söylemeliyiz.
Bursaspor’da ilk yarı boyunca Batalla’nın penaltı pozisyonu ve Serdar Aziz’in kale direğinin yanından giden topu olmasa Konyaspor’lu oyuncular Timsah’ın varlığından birhaberdi.
Rakip takımda solbek Ergun Teber’in Konyaspor adına maçın adamı olduğunu söyleyebiliriz. İkinci yarıda kendine gelen Yeşil Beyazlı oyuncuların futbol oynama iştahı gelince,  organize olup oyunu forse etmek daha kolaylaştı. Kazım Kazım’ın sağ kanattan muhteşem asisti Ferhat’ın golü atmasından daha fantastikti.Atılan bu golle birlikte maçin heyecanı ve temposu arttı ve oyun keyifli bir hale geldi.
Konyaspor adına son dakikalarda direkten dönen toplar onlar adına şanssızlıktı... Sonuçta ne olursa olsun kazanmak güzel. Futbol lügatinde bir söz vardır çok hoşuma gider: “Büyük takımlar bazen kötü oynayarak da kazanırlar”
Umarım bu maçların çok tekrarı olmaz.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.