Hava Durumu

Aman dikkat!

Yazının Giriş Tarihi: 21.05.2014 08:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.05.2014 08:53

Öncelikle kabul edelim ki, bütün Bursaspor sevdalıları için bu sezon tam bir kabustu. Bir yıl boyunca çok az mutlu oldu Yeşil Beyazlı taraftarlar. Halbuki son yıllarda çok alışmışlardı başarılara hatta neden ikinci şampiyonluk gelmedi, neden Avrupa kupalarında tur geçmedik diye mevcut teknik kadroyu eleştiri yağmuruna tutmuşlardı ve zaman zaman da şampiyon başkan ve yönetimin de etkilerini koyduklarını hatırlayalım. Çıtayı bu kadar yukarıya koyan bir başkanın ardından kim gelirse gelsin mutlaka sportif başarıyı yakalamak zorundaydı. Ama maalesef bunu Erkan Körüstan ve yönetimi gerçekleştiremedi.
Bunun bence birinci sebebi yönetim kurulunun sadece Özlüce’ye kapanıp dışarıdan gelen hiçbir sese kulak vermemesi diyebiliriz. Ayrıca Bursaspor’un altyapısını oluşturan taban birlikleri ile temas etmeyip paydaşlarla hiçbir görüş alışverişi yapmamaları en büyük eksiklikleriydi. Bu listeyi çok daha fazla uzatabilirim ancak kamu yararına dernek statüsünde yönetilen bir kulübün bütün Bursa sahibiyken, kendilerini dev aynasında görüp kulübü kendi şirketleri gibi yönetmelerini kabul etmek mümkün olmasa gerek.
Zaten sezon sonu geldiğinde çıkan tablo her şeyi anlatıyordu.
Şimdi bunları niçin yazdım.
Bursaspor bir seçim süreci daha yaşıyor. 3 cesur yürek arkadaşımızın bu zor günlerde aday olması alkışlanacak bir durum gibi gözükse de, işlerinin hiç de kolay olmadığı bir gerçek. Umarım tek hedefleri seçimi kazanmak değildir yoksa bir önceki dönemden hiç bir farkları kalmaz. İnşallah bir plan program içinde bir stratejileri vardır. Aksi durumu düşünmek bile istemiyorum. Sadece kendi gruplarının gazına gelip, abilerinin desteğini almak başarı için yeterli olmadığını umarım görmüşlerdir. Şu gerçeği de umarım herkes biliyordur. Bursaspor’da hiçbir şey gizli kalmaz ayrıca nasıl olsa unutulur yapanın yanına kâr kalır anlayışı da yaşadığımız dönem itibariyle bitmiştir. Sonuçta Bursaspor gerçeğinden yola çıkarak yeni seçilecek başkanın temsil kabiliyeti yüksek camianın güvenini kazanmış ve inanç bütünlüğü yakalaması gerekiyor. Aksi hâlde kaybeden yine Bursaspor olacak aman dikkat.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.