Hava Durumu

Acı reçete

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2013 00:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2013 00:24

Çünkü, Olimpiyat Stadı’nda tek taraflı bir oyun oynandı. Büyükşehir Belediyespor 4 tane gol atıyor, bana kim söyleyebilir ki kaleci Harun Tekin’in hatası var diye?
Bir takımın savunması bu kadar mı kötü olur? Dünkü maçı bir kenara koyacak olursak, savunmada Serdar Aziz, İbrahim Öztürk ve kaleci Harun Tekin’in adını söyleyebiliriz.
İki kenar savunmacı Şener ve Hakan Allah’a emanet. Ne savunabiliyorlar ne de hücuma bir katkıları var.
Savunma tarafı böyle kötü bir Bursaspor’un takım savunmasını iyi yaptığını söyleyebilir miyiz? Tabii ki hayır. En uçtaki Pinto’dan kaleci Harun Tekin’e kadar Timsah’ın koordinasyonu berbattı. Futbolun hangi sistemiyle, hangi anlayışı ile sahada olduklarını ben dahil rakip teknik direktör Bülent Korkmaz’ın da anladığını tahmin etmiyorum. Bursa’yı ve Bursaspor’u iyi tanıyan Bülent Hoca’nın bir hafta boyunca çalıştığı Bursaspor dersini neden yaptığını bu maç sonunda mutlaka sorgulamıştır.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın ve Bursaspor’u yönetenlerin tartışıldığı sorgulandığı bir dönemde bu mağlubiyet camianın takıma olan güvenini sarsmıştır. Çünkü son iki sezonda yapılan transferlerle güçlenmesi gereken bir takımın zirveden hızla uzaklaşmasını kimseye anlatamazsınız.
Rakip İstanbul BŞB. Takımının maç motivasyonu, kazanma isteği ve takım olgusunu ortaya koymadaki başarısı bence Bülent Korkmaz’ın eseridir. Çünkü bireysel kaliteyi, toplam kaliteye ulaştırmaları en büyük farklılıklarıydı. Sonuçta bu doğrultuda farklı da kazandılar. Bursaspor’da işlerin iyi gitmediği acı ama gerçek.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.