Hava Durumu

Zıpzıp yayları çok tehlikeli!.

Yazının Giriş Tarihi: 11.08.2015 06:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 06:57
Genç Ailesi’nden ‘acil’ başlıklı bir mesaj aldım. Bugün köşemizde bu iletiye yer veriyorum. Duyarlılıkları için kendilerine teşekkür ederim. İleti şöyle:
***
“Erdal Abi, çocuğumuzu Beşevler Bölge Parkı’ndaki çocuk oyun alanına eğlenmesi için götürmüştük. Zıpzıp denilen oyun alanlarından ilkinde yaylar yan kenarında tamamen kopmuştu. Çocuğumuzu oradan uzaklaştırdık ama göz açıp kapayıncaya kadar başka bir çocuk hızla üzerine zıpladı ve kayarak bacağı komple kopuk kenardan içeri girdi. Çocuk çok korkmuştu, şükür kırılma veya zedelenme olmadı. Ama diğer zıpzıpların da bir kısmında kopuk yaylar vardı. 

Bunların acilen elden geçmesi gerek. Ayrıca, burada görevli özel firma görevlileri var. Bu tip ekipmanların periyodik kontrollerine dair bir çizelge ve görev verilirse, bu arkadaşlarımız bu tür problemleri belediyenin bildireceği adrese iletirler. 
Çok şikayet alabilen ve çok hızlı yıpranan bu tip ekipmanlarda olası sorunlar hızla giderilmiş olur. Bu parkın bir de çok karmaşık fıskıye sistemi var. Neredeyse 1 haftadır gene çalışmıyor. 

Arızalı olabilir. Bu kadar sık kullanım dışı kalan bu havuzdaki fıskıye sistemi komple değiştirilip daha basit ve arıza yapmayacak bir sistem takılabilirse ve havuzun hiç kullanılamayan ön bölgesine yeşillik yapacak ağaçlar dikilirse görsel güzellik de sağlanmış olur. Konuyu dikkate sunarız. Saygılar..”
Genç AİLESİ

***

DOĞRUSU CANIM BUNU ÇEKİYOR


“Bursa’dan Hopa’ya uçak seferi olsa çok iyi olacak. Şöyle Rize, Artvin, Batum (Gürcistan) gezer gelirdik. Marmara, Ege ve Batı Akdeniz, Batı Karadeniz’in, İç Anadolu’nun illerini ve bazı vesilelerle Almanya, İngiltere’deki bazı şehirleri de gezdim. TV’de gezi programları var. Ekranda ilginç yerler görüyorum. Doğrusu canım bunu çekiyor. Ulaşım imkanları ve fiyatı da uygun olsa güzel güzel gezeriz.
Uçak firmalarının dikkatine sunarım.”
Özgür ER

***

MİMAR SİNAN PARKI GECE ÇOK KARANLIK     


“Yıldırım’da Siteler mevkii Cazibe Merkezi altındaki Mimar Sinan Parkı geceleri zifiri karanlık.. Parka anormal şekildeki karanlık yüzünden girmek, dolaşabilmek için yürek ister.
Karanlık ortam nedeniyle her tür olumsuz insanlar veya olaylarla karşılaşılabilir diye büyük endişeler yaşıyoruz.
Yıldırım Bld. Bşk.Sn. İsmail Hakkı Edebali’nin dikkatine sunar, bu konuda gerekli çalışmaların yapılmasını dileriz. Saygıyla.”
Özgür ACER

***

TEŞEKKÜR PANOSU

SAĞOLASIN METİN USTA


“Evimin balkon kapıları ve tüm pencerelerine sinek ve haşerat girmemesi için akordeon şeklindeki açılır kapanır tel kapılar yaptırmak için uzun süre araştırdım. Internette bulduğum Beşevler Mh. Yıldırım Cad.’ndeki Metin Tanyıldızı ustanın Nilüfer PVC onarım, imalat firmasında karar kıldım. Söz verdiği gün ve saatte gelip ölçü aldılar, iki gün sonra belirlenen saatte getirip hemen monte ettiler.
İmalat çok kaliteli ve düzgün. Montaj da. Çok kibar ve çalışkan insanlar. Metin Usta ve yardımcısını kutlar, teşekkür ederim.”
Adının açıklanmasını istemeyen bir hanım

***

BİR FİŞ ‘İDDİA’SI


“Yıldırım, Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin önünde bulunan BESAŞ büfesi yapılan alışverişlerde vatandaşa fiş vermiyor. 
Yaptığım bir alışveriş sonrası fiş istedim. Bana ‘biz fiş vermiyoruz’ dedi. 
Yapılan her alışveriş sonrası işyeri sahibi veya çalışan personel müşterisine  resmi fişi vermesi gerekmiyor mu?. Ve ‘bir alışveriş bir fiş’ sloganı unutuluyor mu? Dikkate sunarım.”
Cihan KAYALI







Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.