Hava Durumu

Yıldızkahve Parkı’na dikkat!..

Yazının Giriş Tarihi: 05.10.2016 05:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 05:00
“Bursanın yerlisi olarak Hisar semtinde otumakta ve her gün Yıldızkahve Parkı’ndan Altıparmak semtine inmekteyim. 
Son birkaç aydır burada gördüğüm manzara beni ve benim gibi birçok kişiyi tedirgin ediyor, ürkütüyor.
Çünkü söz konusu bölge birçok uygunsuz kişilerin adeta istilasına uğramış durumda. Buradan gelen geçen vatandaşlardan para, sigara isteyen ve çoğu genç olan şahıslar var.



Yıldızkahve Parkı’nda yakın zamana kadar Muradiye Zabıta teşkilatının bürosu vardı. Nedendir bilinmez kaldırıldı. Sadece Park Bahçeler Md.’nün temizlik görevlisi var. O da burada tedirginlik içinde görevini yapmaya çalışıyor. 
Burada birtakım olumsuzluklar yaşanmadan bir polis noktası kurulması çok yerinde olacaktır..   
Saygılarımla.”
Faruk TAŞDEMİR

TEŞEKKÜR PANOSU
İşlem tamam

“29 Eylül köşenizde Gemlik Yolu üzerinde AS Merkez arkasındaki otoparka ve bölgedeki mahallelere ulaşımı sağlayan asfalt yolda aylar önce kazılmış ve kendi kaderine terk edilmiş derin çukurlardan yakınmıştık.
Bir gün sonra aynı yerden geçerken bu çukurların asfalt yama ile kapatıldığını görünce memnun olduk. 
Gazetenize, size ve tüm onarım ekiplerine teşekkürler”
Çevre sakinleri

Gülümsemek istiyoruz!..

“Yakın zamana kadar Çekirge/Kükürtlü semtinde oturuyorduk. 
Nilüfer ilçesi, Konak Mahallesi, Yıldırım Caddesi’ne taşındık. Belediyemizin ‘Gülümseyin Nilüferdesiniz’ sloganını bizzat     yaşamımızın içinde gerçekleşmesini istiyoruz ama Eroğlu Sokak’ın gerektiği şekilde temizlik hizmetlerinden nasibini alamamış olması yüzünden gülümseyemiyoruz, canımız sıkılıyor ve üzülüyoruz.
Bölgede her taraf temizlenirken ve çöpler alınırken Eroğlu Sokak’a temizlik işçilerinin uğramaması doğrusu çok garip. Caddeyi temizliyorlar ama caddeye açılan sokağa giren bir temizlik işçisi olmuyor!. Her taraf çöp ve pislik içinde.
Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’in ve ilgili birimlerin dikkatine saygıyla sunar sorunun çözümü için önlem alınmasını dileriz..”
Sokak sakinleri

O büstü lütfen ortaya çıkarın

Bu kentin yetiştirdiği sanat ve sanatçılarıyla övünen sayın ilgililer:
Cemal Nadir Caddesi’nde, Zafer Plaza karşısında kalan ve Tophane yamaçları altında kalan dünyaca ünlü karikatür sanatçımız Bursalı Cemal Nadir Güler’in büstünü lütfen daha görünür bir yere nakledin. Geceleri de büstü aydınlatın. Büst çevresini düzenleyin, çöplük olmaktan kurtarın.
Çizgileriyle Amca Bey karakterini yaratan Bursalı ünlü sanatçımıza gerekli ilgiyi lütfen gösterin. Yıllar önce bu büstün önünden geçen ana caddeye  sanatçımızın ismi verildiğine göre, yıllar sonra da gerekli ilgiyi lütfen artık siz gösterin. Bu görev sizindir. 
Sadece tarihi yapılara değil, Bursa’nın tüm değerlerine sahip çıkmak, korumak ve tanıtmak öncelikle yöneticilerimize düşer. Unutmayın!.
Özcan TARZAN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.