Hava Durumu

Yeni otoyolumuzda bilmece bildirmece

Yazının Giriş Tarihi: 27.04.2016 06:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 06:42
“23 Nisan 2016 tarihinde Bursa-Adapazarı arasında bir seyahat yapmam gerekiyordu.
Tüm Türkiye’nin merakla beklediği İstanbul-Bursa-İzmir / Kuzey Anadolu Otoyolu’nun biten kısmını hem görmek hem de zaman kazanmak için kullanmak istedim.

Fakat bu yola ilk girişin nereden olduğu hakkında bir bilgim olmadığı için sırasıyla
1- Karayolları, 2- Yolu yapan Kamu Ortaklığı 3- Alo 159 Yol Yardım 4- Büyükşehir Belediyesi, 5- Nilüfer Turizm, 6- Kamil Koç Turizm, 7- ve Alo 155 Polis’i tek tek aradım.
Hepsine gayet nazik şekilde bilgi almak istediğimi ifade ettim.  Telefonlarıma cevap için çıkan şahıslar gerekli olan bilgiyi tarafıma veremedi. Ve ‘hafta sonu tatili’ cevabı ile yetinmek zorunda kaldım.



Bu durum karşısında eski kullanmış olduğum Yalova-İzmit hattını kullanarak yoğun trafiğe dahil olarak seyahatime devam ettim.

Böylesi önemli bir bilginin bu kuruluşlarca verilememesi çok enteresan. Yani tam bir bilmece. Ve ‘bildirmece’ yapacak kimse de yok. Otoyolun çok da önemli olmadığı veya kimsenin bu konuyu ilgili birimlere iletmediği kanatine vardım. Haydi hayırlısı!.
Saygılarımla.” - Ali A.KOZLU

Bir keskin nişancıdan feryatlar!

“Hasanağa Bld.’miz kapanınca burası sanki köy oldu. Köpek sürüleri ana yollar dahil sokaklarda cirit atıyor. Bunların toplanması için Nilüfer Bld. çaba sarf ediyor. Ancak bir köpek alınıyor, 3-5 gün sonra kimlerin getirip bıraktığı  bilinmeyen kulakları küpeli, belki de kısırlaştırılmış sekiz-on köpek bırakılıyor. Nasıl bir mahalle burası? Bunları Ertuğrul, Beşevler, İhsaniye gibi yerlere bıraksınlar da göreyim!  

Evim köy merkezindeki Mustafakemalpaşa Cad.’ne sıfır noktasında. Köpekler kapı önlerimize yatıp tüylerini, hastalıklı derilerini çocukların oynadığı cadde sokak ve hatta çocuk parklarına döküyor. 
Benim 14 aylık torunum var. Çocuk bu olumsuzluklar dolayısıyla mikrop kapıp hastalanırsa, kimlere nasıl hesap soracağımı iyi biliyorum. 

Büyükşehir Bld.’ne mail atıp sniper eğitimli ve sertifikalı keskin nişancı olduğumu, bir daha bu civara köpek bırakılması halinde evimin balkonuna oturarak ruhsatlı silahımla hepsini tek tek vuracağımı belirttim.   
Aslında, köpek de olsa kesinlikle bir cana kıyamayacak kadar yufka yüreğim var. (Fakat şu an çok sinirliyim, bu nedenle yazdım. Ve böyle bir yanlışı da asla yapamam. Lütfen, rica ediyorum; köyümden başıboş köpekler derhal alınsın ve bir daha da buralara bırakılmasın. Zaten sinir hastasıyım, bunları gördükçe kontrolden çıkarım korkusundayım. Saygılarımla.” Halil ALTIN   

TEŞEKKÜR PANOSU

Başkanımız Sn.Bozbey’e


“Nilüfer Bld.mizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilçemizin Cumhuriyet Meydanı’na kazandırıp güzel bir törenle açtığı muhteşem  Atatürk Anıtı nedeniyle Sn. Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e açık teşekkürlerimi sunuyor ve ilçemizin dört bir tarafında bulunan parklarımıza da  ulu önder Atamız’ın büstlerinin konulmasını diliyorum.
Saygılarımla.” Adının açıklanmasını istemeyen bir öğretmen




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.