Hava Durumu

UEDAŞ’tan jet hizmet bir uyarı, bir soru!

Yazının Giriş Tarihi: 12.01.2016 09:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.01.2016 09:21
“UEDAŞ’a 5 Ocak 2016 tarihli köşenizden bir dilekte bulunmuştuk.
     
Sorun; Nilüfer, Konak Mah. Yıldırım Cad. Eroğlu Sk.’taki bir elektrik direği büyük tehlike yaratıyordu.Beton elektrik direği ve elektrik hatları 9 no’lu apartmandaki dairelerle adeta iç içeydi. Bu da tehlikeler yaratıyordu.
     
Yazımızın yayınlandığı hemen o gün UEDAŞ ‘jet hızıyla’ bir çalışma yaptı. Binamıza yapışık haldeki elektrik tellerini açığa çektiler. Jet hizmete şaşırdık.  Çok teşekkür ederiz.
     
Ama sorun bitmedi. Çekilen teller şimdi sokağımıza salkım saçak bir şekilde sarkıyor. Hem de çok çok alçalmış durumda. Şiddetli lodosta kopacak şekilde sallanıyor. Uyarırız. UEDAŞ’ın aynı duyarlılıkla bu sorunu da çözümleyeceği inancındayız. Saygıyla.”  Sokak sakinleri



  DST NEYİN NESİ UEDAŞ?
 
“Sitemize gelen yüksek bedelli son elektrik faturaları yeni yılın zam sağanağından fazlası ile etkilenmiş. 
Ekte gönderdiğim faturayı incelediğimizde ‘DST’ adında yeni bir tutar belirlenmiş ve bu tutar aylık tükettiğimiz elektriğin yaklaşık % 50’si oranında. Enerji Bakanlığı elektrik zammını % 6.8 olarak açıkladı. 
UEDAŞ’a soruyorum: Bu DST neyin bedeli, her ay alınacak mı?. Devletin bazı kurumları ve aracı firmalar her kaçak ürünün bedelini tahsil yönüne gitmeyip işin kolayına kaçmaları ve bunu dürüst vatandaşa yüklemesi doğru bir iş mi?
Yetkililerden açıklama bekliyoruz. Saygılar.”-  Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

UEDAŞ’tan bir yanıt

 “Gazetenizdeki köşenizde yayınladığınız bir okur talebinde Nilüfer, Konak Mah. Eroğlu Sk.’ta elektrik şebekesinin binaya yakın konumda olduğu için tehlike arz ettiği belirtilerek şirketimizden konunun incelenip önlem alınması istenmişti. 
 Nilüfer İşletme Md.’müze bağlı ekiplerce yapılan çalışmada binaya yakın kablo 1 m konsol ile binadan uzaklaştırılmıştır. 
 “UEDAŞ olarak; halkımızın problemlerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere, problemin tespitindeki yardımlarından dolayı okurlarınıza teşekkür ederiz.  
     Değerli müşterilerimiz, şirketimizle ilgili her tür iletişim için halklailiskiler@uedas.com.tr adresine e-posta yoluyla veya 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 no’lu çağrı merkezimizden bize ulaşabilirler. 
Onları dinliyor olacağız.”   ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Kurumsal İlt.Md.

TEŞEKKÜR PANOSU

Mermer bloklar kaldırıldı

 “8 Aralık 2015’te köşenizde yayınlanan fotoğraflı bir uyarımda Nilüfer Kırçiçeği Parkı içinde yeşil alanımızdaki çimenlerin üzerinde oldukça büyük mermer blokların unutulup kaldırılmadığına değinmiştim. Bir süredir Ankara’da aile büyüklerimin yanındaydım.

Geçen hafta sonunda Bursa’ya döndüm ve parkımızda olumsuz görüntüler sağlayan mermer blokların bulunduğu yerlerden kaldırıldığını gördüm. Biraz geç oldu ama duyarlı yetkililere teşekkür ederim.”N.TOKGÖZ


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.