Hava Durumu

UEDAŞ’tan aynı aya ait iki ayrı fatura

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2016 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 08:03
“01601300000 işletme kodlu 3198410 no’lu UEDAŞ abonesiyim. Sayaç okuma görevlisi nisan ayında sayaç okumaya geldiğinde boş fatura çıkarmış, neden boş diye araştırınca ‘Mart ayında size fazla yazılmış ondan bu ay size bir ödeme çıkmadı’ dendi. 

Normalde bana her ay ortalama 60 lira elektrik faturası gelirken mart ayında 90 lira gelmesini garipsemiştim. Düzelttiler herhalde diye düşündüm. Ancak bugün her zaman ödeme yaptığım bankamatikten nisan ayına ait adıma 2 adet fahiş bedelli fatura düzenlendiğini gördüm, (Biri 180 lira, diğeri 60 lira) 

 

İşyerimin geceleri açık olduğu bayram aylarında bile ortalama 90 lira ücret gelirken nisan ayı için 2 adet fatura düzenlenmesine akıl sır erdiremiyorum.     
İşyerimde tasarruflu spot haricinde hiçbir elektrikli alet (bilgisayar, tv, buzdolabı vs.) bulunmadığını da belirtmek isterim. (Ekte belgeleri var)   
Sayaç okuma görevlilerinin hatalarını tüketiciye yansıtmak hangi akla hizmet? Bu hata düzeltilmediği takdirde tüm yasal yollara başvuracağımın bilinmesini istiyorum. Saygıyla.” Adının açıklanmasını istemeyen bir otur 

Başkan Bozbey lütfen ilgi...

“Nilüfer Bld. Bşk.’mız Sn. Mustafa Bozbey’den önemli bir ricamız var.
Ataevler, Barış Mahallesi’nde perşembe günleri kurulan pazaryeri etrafındaki duvarlar kendini bilmez bazı kişilerce öylesine berbat, pis, çirkin ve terbiyesiz yazılarla doldurulmuş ki oradan geçerken yüzümüz kızarıyor, çok utanıyoruz.
Son derece çirkin ve utanılacak yazılarla dolu duvarın boyanması veya boyatılarak bu çirkinliğin kaldırılmasını temin edeseniz biz semt sakini hanımlar olarak bir kere daha size minnettar kalacağız.
Yakın ilginize inanıyor, saygılar sunuyoruz.” Semt sakini hanımlar

Duvar devrilirse bir felaket olur!

“İpekçilik Caddesindeki Çocuk Esirgeme Kurumu binasının Şabanbahçe Sokak tarafındaki duvarı ha çöktü, ha çökecek.
Bunun için sözde gerekli önlem alındı. Sokak trafik kukalarıyla trafiğe kapatılmıştı ama dinleyen yok. Yaya vatandaşlar ve bölgedeki okullarda öğrenim gören küçük çocuklar buradan gelip geçtiği gibi araçlar da sokağı kullanıyor. 
Bazı sürücüler kukaları kaldırıp buradan geçiyor, bazıları da çökmeye yüz tutan duvarın dibine araçlarını park edip bırakıyorlar.
Yani felaket kapıda. Duvar bir çökerse öğrenci çocuklar, yaya ve araçlar altında kalabilir. Bizden hatırlatması. İlgililer gerekli sorumluluğu hemen sergilemeliler. Lütfen.” Çevre sakinleri

Egzoz seslerinden bıktık usandık

“Değiştirilmiş, çok ses çıkartan egzoz seslerinden bıktık usandık. Özellikle gece 24’ten sonra Çelikpalas önünden Çekirge Meydanı’na kadar yarış eden motosikletlerin çıkardığı gümbür gümbür egzoz sesleri yataklarımızdan fırlamamıza neden oluyor.
Aynı duruma geceleri şehrin en işlek caddesi olan Heykel-Setbaşı arasında da rastlanabilir. Bu araçlar trafik ekiplerince hiç mi görülmüyor ve tedbir alınmıyor?.
Sorunun ciddi şekilde takibini rica ederiz.” Haldun İLKELİ

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.