Hava Durumu

UEDAŞ sokak ortasına elektrik direği dikti

Yazının Giriş Tarihi: 22.03.2016 07:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 07:04
“Gazetenizdeki köşenizi yakından takip ediyoruz. Yazdığınız sorunlar da yetkililer tarafından değerlendirilip çözüme kavuşturuluyor. 
Bizler de Demirtaş-Barbaros Mahallesi 436.Sokak sakinleri olarak çekip gönderdiğimiz fotoğraflarda da görülen aksaklıkla ilgili, Ağustos/2015’ten beri çaba gösteriyoruz. 
Osmangazi Belediyesi ve gerekse UEDAŞ ile defalarca yapılan yazışma ve şikayet başvurularımız maalesef sonuçsuz kaldı. 
Sokağımızın Aralık/2015’te altyapılarının da yenilenmesiyle asfaltlama ve düzenlemeler yapılması kaçınılmaz hale gelmişken, son olarak mevcut elektrik direği yerinden kaldırılıp başka bir köşeye değil de sokağın ortasına dikildi!. 



Ve yeni bir inşaatın başlatılması sokak sakinleri olarak bizlere mağduriyet yarattı. 
Sokak genişliğimiz yaklaşık 3 buçuk metreye düştü. Sokağın ortasına dikilen elektrik direğine beş ay içinde iki defa kamyon çarptı. İkincisinde de devrildi. İlgili kurumların kayıtlarında bunların hepsi mevcut. 
Hatta daha da önceden inşaat yapılacağını bilmiyor iken bu alan için imza toplanarak mahallemizin ihtiyacı olan, sosyal bir tesis veya park talebimiz bile belediye kayıtlarında var.. 
Konuyla ilgili daha birçok yorum yapılabilir ama asıl yorumu Osmangazi Belediyesi ve UEDAŞ’ın değerli yetkililerine bırakıyor ve kayıtsız kalmayacaklarını ümit ediyoruz.”
Demirtaş-Barbaros Mah. 436.Sokak sakinleri

TEŞEKKÜR PANOSU


Şükür, trafik sıkışmayacak!

“Nilüfer, Odunluk Mah. BURULAŞ helikopter pisti yakınında imar planında; rekreasyon alanı olan yere ticari amaçlı park inşaatı başlamıştı. 
Bir süre önce köşenizde bu konuda bir okur şikayeti yayınlandı ve bölgede oluşacak anormal trafik sıkışıklığına değinildi. İnşaat Büyükşehir Bld.’nce şükür  durdurulmuş. Mutlu olduk. Sorunu köşenize taşıdığınız için size ve Büyükşehir Bld.’ne çok teşekkürler. 
Umarım durdurma kararı sonrası inşaat tekrar devam etmez. Çünkü orası vatandaşın rahatça nefes alabileceği, imar planına uygun bir alan olur ve inşaat yapılmayarak olası trafik sıkışıklığı da önlenir.”
Saliha VATANSEVER

Aydınlatmalar pırıl pırıl


“Köşenizde duyarlı okuyucular tarafından yayınlanan şikayetlerde Carrefour önündeki kavşakta aydınlatmaların uzun süredir yanmadığı belirtiliyordu. 
Geçtiğimiz günlerde ilgili bölgeden geçtim ve aydınlatmalar pırıl pırıl yanıyordu. Geç de olsa gerekli çalışmaları yapan kurumu tebrik ediyorum. 
Nilüfer’in kalbi denilecek bir alan böylece karanlıklardan kurtulmuş oldu.
Saygılarımla.”
H.E.

Çamlarımız kesilmesin


“Osmangazi Bld. Demirtaş Meydanı’nda, eski cami önündeki 50/60 yıllık geçmişi olan çam ağaçlarımızı çevre düzenlemesi yapıyoruz diye kesiyor. Yazık günah değil mi o ağaçlara?.
Madem çevre düzenlemesi yapılacak, çam ağaçları kesilmeden yapılmalı. Doğrusu çok üzüntü veren bir durum.
Osmangazi’den bunu beklemezdik..”
Orhan TURGUT




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.