Hava Durumu

UEDAŞ’a önemli bir uyarı ve talep var

Yazının Giriş Tarihi: 26.05.2015 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 08:07
“Bir süredir gözlemlediğim bir problemi kime nasıl bildireceğimi bilemiyordum?. 
Bir arkadaşımın köşenizi tavsiyesi ile yetkililere buradan söz konusu problemi duyurabileceğimi düşündüm. 
Değerli köşenizde kendimce önemli olduğunu düşündüğüm riskli bir durumu yetkililerle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. 
Yakın Çevre Yolu doğu yönüne giderken Soğanlı Mahallesi yakınlarında birkaç elektrik direğinin aydınlatma lambaları fotoğraftaki gibi tehlikeli şekilde açılanmış olarak öylece duruyor. 



Sert bir rüzgarda araçların üzerine düşebileceği endişesi ile sorunu ilgili kurumlara bildiriyorum.. Ayrıca, Yeni Yalova Yolu üzerinde birçok T şeklindeki aydınlatma direğinin üst kısımlarındaki 2 parçadan bir tanesi hatta bazılarında her 2 tarafı da kopmuş iş görmüyor. 
Trafik kazaları nedeniyle yerinden sökülmüş bazı aydınlatma direkleri olduğu için caddenin bazı bölgeleri karanlık içinde. Diğer bir gözlemim de İzmir Yolu üzerinde Görükle civarında veya şehrin muhtelif kısımlarında bazı aydınlatma direkleri muhtemelen rüzgar veya mekanik etkilerden çok eğimli duruyor. 
Bunlar zamanla daha da yan yatarlar mı bilemem? Genel bir kontrol yapılıp eksikler tamamlanabilirse hem çok daha aydınlık bir Bursamız olur hem de ilgili risklerin  bertarafı ile estetik yönden de sorunlu aydınlatmalar düzeltilmiş olur.
Saygılarımla..” - Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

O koltuğa dikkat BOİ

“16.BVH.43 plakalı BOİ sarı otobüsünde orta kapı girişi arkasındaki tek koltuğun yan tarafındaki cam kenarında bulunan oturma yerinin koltuk tutunma yeri yerinden çıkmış. Devamlı sallanıyor. Farkında olmadan buraya sıkıca tutunulduğunda ani bir frende tamamen yerinden çıkabilir, kırılabilir.
Ayrıca küçük bir çocuk tutma yerinin bağlantılı noktasına parmaklarını sıkıştırabilir. 
BOİ yetkililerinin dikkatine sunarım.”
Ekrem SAĞEL

SURVIVOR’da bu nasıl ceza?

“SURVIVOR All Star yarışmasını büyük bir dikkatle izliyorum. Son yarışmada Bozok, rakip takımdan Hakan’ın üzerine yürüdü kafa attı.
Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Bozok’a bir hafta oyunlara katılmama cezası verdi.
Bu nasıl ceza?.. Böyle ceza olur mu?. Bozok şimdi bir hafta yan gelip yatacak, dinlenecek?
Doğrusu böyle garip bir cezayı hiç aklım almadı..”
Ali Can TELEK

Her taraf kamyon-TIR

“Osmangazi Belediyesi Trafik ve Zabıta ekiplerine seslenmek istiyorum: 
Demirtaş Cumhuriyet Mah.’inde sokak aralarına kamyon ve TIR’lar park ediyor. Bildiğim kadarıyla yerleşim yerlerinde kamyon ve TIR parkı yasak. 
Ama Demirtaş’ta hiçbir denetleme yok. 
Park eden kamyon ve tır’ların, tır ve kamyon parklarına park edilmesi gerekmez mi? Yetkililerden bu konuya çözüm getirmelerini ve mahalle ve sokakları TIR ve kamyon parkı olmaktan çıkarmalarını istiyoruz.”
M.Ö

UEDAŞ’tan Çekirgeli avcılara

“22.5.2015 köşenizde Çekirge Avcılar Kulübü üyeleri imzalı ve ‘Doburca’dan UEDAŞ’a’ başlığıyla hizmet alanımıza giren bir şikayete yer verilmişti. 
Belirtilen adreste yeni yapılan site inşaatına elektrik kablosu çe-kildiği, çalışmanın sonunda yolun bir kısmının asfaltlanmadığı belirtiliyordu.. 
Yakınma üzerine yaptığımız incelemede; bölgede faaliyet gösteren inşaat firması yeni yapılan konutlar için bölgedeki elektrik şebekesine ait trafomuzdan enerji çekmiştir. Kazıyı, ilgili elektrik firması yaptığı için konu şirketimiz sorumluluğunda değildir. 
Bilgilerinize sunarız.” 
UEDAŞ Kurumsal 
İletişim Md.

Deniz uçağı ücreti geri ödendi

“24/4/2015 tarihli gazetenizdeki köşenizde yer verdiğiniz ‘BURULAŞ deniz uçağı ücretini geri vermeli’  başlıklı bir okurunuza ait talep yazısı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Bilet ücreti 30.4.2015’te ilgili kredi kartına yatırılmıştır. Bilginize sunarız.”
Büyükşehir Bld. Basın 
Halkla İlşk. Şb. Md. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.