Hava Durumu

UEDAŞ'a aydınlık günler!..

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2017 06:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2017 06:33

'Batı Yakasında Değişen Birşey Yok' 2.Dünya Savaşı'nı anlatan unutulmaz bir filmdi. Orijinal ismi "All Quiet on West Front".
Nilüfer ilçemiz de kentimizin batısında bir yerleşim merkezi ve bu yakada da maalesef aydınlatma konusunda değişen bir şey yok..
Semtimizin Cephanelik Parkı yürüyüş parkurundan söz ediyorum. Aydınlatma direklerindeki sorunu (dört arızalı aydınlatma direği), üç aydır, üç ayrı yazı ile arızayı bildirmemize rağmen devam ediyor. Ama değişen bir şey yok!
Sorunu gazetenizdeki köşenizde 2016 Aralık ayı içinde de dile getirmiştik..

Arızalı aydınlatma direkleri sorununu UEDAŞ- Uludağ Elektrik Müşteri Hizmetleri servisine 6/12/2016 da 4670170 ref. ile, 09/12/2016'da 4687605 ref. ile,
12/12/2016'da 4687605 ref.' ile, kimlik bilgilerimi ve cep telefon no'mu belirterek ilettim. 2016/Aralık ayı son haftasında cep telefonuma SMS ile, Uludağ Elektrik Müşteri Hizmetleri'nden aşağıdaki cevap geldi:
***
(09/12/2016 tarihinde saat 19:21:00'de bırakmış olduğunuz 4687605 no'lu kaydınız sonlandırılmıştır. Sorununuz devam ediyorsa kayıt numarası ile birlikte 186'yı arayınız. Teşekkür ederiz. ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.)
***
Bu tam bir kara mizah örneği değil mi?
Artık o parkurda yürüyüş yapan arkadaşlarımız ile UEDAŞ Müşteri Hizmetleri'ne sorun bildirmekten bıktık.
Bizim parkımız aylardır karanlıklar içinde ama biz UEDAŞ'a aydınlık günler diliyoruz!.."
Çevre sakinleri adına Yıldıray ÇAMLIK

Amaç, UEDAŞ'a yardım etmek

"Köşemizde hemen her gün sokak ve caddelerdeki aydınlatma sorunlarıyla ilgili okuyucu yakınmaları var. Genel bir aksaklık mı var, değişen nedir bilemiyorum?. Yetkililerin bu konuya bir an önce el atması ve geniş kapsamlı bir değerlendirme yapmasında yarar var.
Mevcut şikayetlere ilave olarak, aşağıdaki şikayetleri de UEDAŞ'a yardımcı olma adına köşenize iletiyorum. Neden pırıl pırıl sokaklarımız, caddelerimiz olmasın diyerek dikkate sunarım:
1. Eğitimciler Cad.'nin Opet benzin istasyonundan başlayan kısımda bir bölüm elektrik aydınlatması çalışmıyor.
2. Yakın çevre yolunda Acemler kavşağından başlayarak cadde boyunca çok sayıda aydınlatma direği çalışmıyor.
3. Çalı tarafından Küçük Sanayi yönünde gelirken Demirci yakınlarında orta refüjdeki çok sayıda elektrik lambası çalışmıyor.
4. Cephanelik sokakta doğu kısmında bir grup elektrik lambası çalışmıyor.
5. Beşevler Bölge Parkı içinde batı, kuzey ve güney yönündeki çok sayıda uzun aydınlatmalar çalışmıyor.
6. Orhaneli Cad.'nde Carrefour'dan başlayarak Orhaneli yönünde onlarca aydınlatma çalışmıyor. Umarım UEDAŞ'a yardımcı olmuşumdur."
Saygılarımla. - T.Refii VOLKAN

TEŞEKKÜR PANOSU

"Köşenizden Nilüfer'deki sokak ve caddelerdeki ağaçların uzayan dallarının yayalara riskler oluşturduğunu ve uzayan dalların acilen budanmasını rica etmiştik.
Bşk.'mız Mustafa Bozbey'in halkın taleplerine ne denli duyarlı olduğu çevremizde çok anlatılıyor. Hafta sonu Kültür Mh.'nden geçerken bazı ara sokaklarda uzayan dallar nedeniyle caddeye inmek zorunda kaldım. Birçok sokakta kesilmiş ve kümelenmiş ağaç dallarını ve sokaklarda budanmış ağaç dalları vardı. Mutlu oldum.
Bu çalışmalar her yıl sokak ve parklarda yapılıyor ama bazen bazı bölgeler atlanıyor olsa gerek; çok sokakta da sıkıntılar yaşanıyordu.
İnşallah bu sene gözden kaçan ve rahatsızlık veren bir sokak kalmaz. Çalışmaların sorunsuz devamı konusunda yetkilileri kutluyor ve kolaylıklar diliyoruz.
Gülümseyen Seçkin Beşevler'in sakinleri

Haydi çocuklar, şarkı söyleyelim

Dünya Müziği Derneği olarak tüm etkinliklerimizin yanı sıra kentimizde yeni bir 'Çocuk Korosu' kurulması için de harekete geçtik.
5 - 13 yaş arası çocukların ruhsal ve zihinsel gelişiminde müziğin rolünün çok etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış durumdadır.
Bu nedenle lütfen çocuklarınızı veya torunlarınızı DMD Çocuk Korosu'na yönlendiriniz.
Koro çalışmalarımız cumartesi günleri 12:00 - 14:00 arası Bursa Kent Konseyi Kardelen Salonu'nda (Z 153) Atatürk KKM - Merinos adresinde şef Mina Balcan ve Elif Ceyda Sert ile gerçekleştirilecek. (Bilgi için 0545 884 32 76)
Sezan KAYA

Konuk koro ile ortak bir konser

Bursa Türk Sanat Müziğini Sevenler Derneği koristleri bu gece şef Filiz Başıbüyük yönetiminde Yalova Musiki Derneği koristleri ve şef Faruk Ömer Özkan ile ortak bir konser verecek.
Nilüfer Ataevler'deki Basın Kültür Sarayı Uğur Mumcu Sahnesi'nde saat 20.00'de başlayacak olan konserde Çekirge Mahallesi eski Muhtarı Mehmet Taşkeser de kemani bestekar Selçuk Tekay'ın ünlü eseri 'Vurgun' şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkacak.
Türk müziği sevenler için unutulmaz bir sanat etkinliği..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.