Hava Durumu

Tuzaklı pikniğinde tuzaklar olmamalı!.

Yazının Giriş Tarihi: 01.09.2015 08:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.09.2015 08:45
"Geçen hafta sonu ailemle Tuzaklı Köyü piknik alanına gitmiştik.
Dikkatimi çeken konuları ekteki fotoğraflar da çok net yansıtıyor.. Osmangazi Bld.’ne bağlı yerin böyle kötü olması gerçekten çok üzücü.
Umumi tuvaletlerin insanlar için değil de sanki hayvanlar için bile bu kadar kötü olduğunu düşünmekten kendinizi alamıyorsunuz.



Umumi tuvaletler iki kişilik değil de beş kişilik olmalı. Çünkü halk sıraya giriyor. Temiz ve ferah olmalı, tuvalet kağıdı, sıvı sabun bulunmalı, bir veya birden fazla görevli olmalı, çevre düzenlemesi yapılmalı. Bunlar çok mu zor?
Ayrıca; buradaki mescit çok küçük. On kişi namaza girdiğinde doluveriyor..
Abdest alınacak yerler de çok garip. Yalak gibi bir çalışma yapılmış. Çocuk oyun alanı ise oldukça eski ve elden geçirilmeli.
Bölgede uygun yerler olduğu halde basketbol ve futbol sahalarının yapımı ihmal edilmiş nedense..
Ayrıca koskoca piknik alanında sadece ve sadece üzerinde Osmangazi Bld. yazan iki adet yeni piknik masası var.. Çöplerimizi atacağımız konteynırları da boşuna aradık..
Bu arada yaktığımız mangalda, geriye kalan külleri boşaltabileceğimiz güvenli bir yer de yok..
Tuzaklı Köyü piknik alanına güzel bir gün geçirmek için giden vatandaşlarımıza sıraladığım bu olumsuzluklar adeta bir tuzak gibi olmamalı.
Osmangazi Bld. Bşk. Sn. Mustafa Dündar'a saygıyla sunarım." - Sedat KURTULMUŞ 

Bağlantısız bir rögar olur mu?

"Bizler, Osmangazi İlçesi Mollafenari Mh. 20.Dere Sok.'ta ikamet etmekteyiz. Burada bulunan rögarın hemen yanında bulunan diğer rögara alttan bağlantı yapılmadığı için bu rögara gelen sular birikip taşıyor ve asfalta, yani sokağa taşıyor. 
İnanın, geçen yağan yağmurda burası resmen bir göle döndü! İleride bir can ve mal kaybının yaşanmaması adına lütfen buradaki bu sorunun çözümünü rica ediyoruz."
N.B. 

İmar durumu hakkında

"25/8/2015 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşenizde yayınladğınız, 'İmar durumunu göremiyoruz' başlıklı bir okurunuza ait yakınma üzerine, belediyemiz internet sayfasından imar durumunu sorgulama konusu Bilgi İşlem Md.'nce incelenmiştir. 
Yıldırım Belediyemizdeki internet sitesi altyapı yenileme çalışmaları devam etmektedir. Yenileme sonucu internet sayfamızdan en kısa zamanda imar durumları sorgulanabilecektir.    
Bilgilerinize sunarız."
Yıldırım Bld.Basın
Halkla İlşk. Md.

Osmangazi Fen İşleri Md.'ne

"Çekirge, Uludağ Cd. Kadıköşkü Sk.'ta 16 ay önce eskileri yıkılıp 8 ayda 8 katlı binalar yapıldı. Geçen 8 ayda sokağın asfaltı yapılmadı. Osmangazi Bld. Fen İşleri Md.'nü defalarca telefonla aradık, telefon açılmadı. Geri dönen yok.
Sokak toz bulutu içinde, iş makineleri günde otuz dakika çalışıp başka bölgelerdeki daha önemli işlere gönderiliyor. Sokağın yarısı elimizden alındı. Yaşlılar yokuş tırmanıyor, tozdan ,astım, nefes darlığı vb. çeşit riskler var ve artıyor. 
Pehlivan Sk. 22 no'lu eski yapıyı Bld. 9 ay önce yıktı. Yağışta sokağın karşındaki evlerine giren sularla tüm daireler yeni boya yapma zorunda kaldı. 5- 6 kez (geçen hafta 1 günde 30 kez aynı mail'i) atmama, şifahen de söyleyip, gönderilen dilekçelere rağmen yıkılan evin pisliklerini almıyorlar. 
Osmangazi Bld.'nin dikkatine sunarım."
Coşkun ALINTAŞ 
Çekirge Muhtarı

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.