Hava Durumu

Trafik kazaları oluyor lütfen bas-geç ışığı!..

Yazının Giriş Tarihi: 03.02.2016 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.02.2016 08:13
“Yıldırım sınırlarındaki Mevlana Mah. 11 Eylül Bulvarı üzerinde çekip gönderdiğimiz fotoğraflarda görülen durağa erişebilmemiz çok tehlikeli.
Caddeden karşıya can güvenliğiyle geçebilmek için herhangi bir bas-geç tipi trafik lambası veya yaya üstgeçidi buraya öngörülmemiştir. 



Bu cadde üzerinde trafik kazaları da sık sık meydana geliyor. Benzer acıları yaşayabiliriz diye çoluk çocuğumuz adına mahalle sakinleri olarak son derece endişeliyiz. 
Sayın yetkililerin buraya en azından bas-geç trafik ışık sistemi veya en iyisi bir yaya üstgeçidi yapmalarını bekliyoruz. 
Köşenizden yetkililere bu önemli talebimizi duyurmanız bizleri çok mutlu edecek. İyi çalışmalar dilerim.”
Estetik Diagnoz Uzmanı Turan ÇIRAKOĞLU

Bursaspor yönetimine


“Geçen hafta aracımla Bursaspor’un işlettiği Nalbantoğlu Otoparkı’na girdim.
Girişteki kart veren aletle 5 dakika uğraştım kart bir türlü çıkmadı. Kulübede bekleyen iki delikanlı uğraşmamı gördükleri halde yerinden kımıldamadılar.
Zar-zor kartı çıkardım. Çıkış başka bir dert. Kulübede kimse yok.
Meğer bileti aldığım gişeye gidip biletin ücretini ödeyip kartı çıkıştaki kart bölümüne takacakmışım.
Hayatımda böyle garip bir uygulama ve ilgisizlik görmedim. Görevliler ortalıkta gezmelerine rağmen bir saniye olsun ilgi göstermiyorlar. 
Böyle olunca da otopark bomboş kalıyor.
BURSASPOR kendilerine verilen imkanların farkında değil mi?. Kulüp yoksa otopark gelirini çerez parası gibi mi görüyor?.
Yeni gelen yönetim dilerim buraya bir el atıp düzeltir. Çünkü burası Bursaspor Kulübü’ne geçmeden önce arı kovanı gibi işleyip adeta para basıyordu. 
Dikkatlere sunarım. Saygılarımla..”
Hasan Basri KERİMOL

UEDAŞ hatadan hemen döndü


“29.1.2015 köşenizdeki yakınmamda UEDAŞ’a seslenip elektriğimin kesilip açılmadan adresime 20 TL.’lik açıp kapama faturası gönderildiğini, UEDAŞ’tan da bu konuda bilgi alamadığımı belirtmiştim.
Yakınmamın köşenizde yayınlandığı hemen o gün UEDAŞ’tan aradılar. Gerekli incelemeyi yapmışlar. 20TL.’lık kapatıp açma parasının yanlış ve hatalı bir uygulama olduğunu saptayarak bu ödemenin iptal edildiğini açıkladılar.
Gazetenize ve soruna duyarlılık gösteren UEDAŞ çalışanlarına teşekkür ederim.”
Mehmet BEKTAŞ

Bursa’ya yarış pisti gerekiyor


“Birkaç gün önce Şahin marka otomobiline BMW motoru takıp 240 km. hız yapan sürücünün yakalanma haberini okudum.
Ben profesyonel bir motosiklet yarışçısıyım. İki otomobil fabrikası ve iki otobüs fabrikası olmasına rağmen Bursamız’da hala bir yarış pisti yok. 
Trafikte bilinçsizce hız yapan ve nice canların gittiği kazaların önlenmesi için bu sürücülere bir yarış pisti gerekiyor.
Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Sayın Başkanı’na talebimiz için harekete geçmelerini diliyorum.”
Ahmet İMAMOĞLU


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.