Hava Durumu

TELEKOM’dan bir muhatap arıyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 27.02.2012 08:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.02.2012 08:50
Önce Türk TELEKOM'un halkla iletişimini sağlayan Media Relations şirketinden Çimen Alganer'e merhaba diyelim.
Sayın Alganer, okurlarımızın köşemizde yansıttığı TELEKOM konulu yakınmalarına duyarlılıkla hemen eğiliyor.
Araştırmalarından sonra da okurlarımızla diyalog kuruyor, sorun çözülüyor ve ardından da köşemize bilgi akışı sağlıyor.
Şimdi aşağıdaki sorunda ileri sürülen iddialar da oldukça ilginç ve karmaşık.   Sayın Alganer yine önce bize telefon edip okurumun telefon no'sunu ister sanırım.. Ama maalesef okurum telefon no'sunu bildirmemiş. Sadece e-mail adresi var: dincselcuk@hotmail.com
Kolay gelsin Çimen Hanım. 
HHH
"Dedem Mehmet Dinç Bursa, Keles ilçesi Gelemiç Köyü'nde ikamet etmekte ve bu adresinde kendi üstüne kayıtlı bir numara var.
Dedemin kimlik bilgileri üstünde başka bir köyde ve hiç alakasız bir numara gözüküyor ve bu numaraya ait bir fatura dedeme kesilmiş.
Gerekli itirazda bulunmak için Keles Telekom'a gidiyoruz ama 'bu bizim işimiz değil merkeze gideceksiniz' diyorlar.
Bursa merkez Telekom'a gidiyoruz onlar da bize Keles Telekom'u adres gösteriyorlar.
Sonunda lütfedip şikayet dilekçesi doldurmamızı söylediler. Biz de şikayet dilekçesini doldurup verdik. Sorunumuz çözümlendi diye düşünürken bu sefer de aynı konuyla ilgili bir icra mektubu geldi.
Ve sorunumuzla ilgili olarak hala bir muhatap bulmuş değıliz.
Telekom'dan artık bu sorunumuza acilen bir çare bulunsun istiyoruz.
Peşin teşekkürlerimizle.."
Selçuk DİNÇ



Belediye başkanlarımıza

"Dünyanın hiçbir yerinde yaya kaldırımlara araba park edilmez. Yasaktır.
Çekirge sakinleri olarak yaptırılan Uludağ Caddesi üzerindeki kaldırımlar için çok teşekkür ederiz.
Ama gelin görün ki; Uludağ Caddesi'nde Yıldız Oteli'ni geçince Sigorta Evleri'nin önündeki kaldırımın bordür taşları özel olarak düşük yaptırılmış. Amaç araçların park edebilmesi için.
Sabahları sağlık için yaptığımız yürüyüşlerde bu nedenle trafiğin olduğu caddeye inmek zorunda kalıyoruz.
Başkanlarımızdan ricamız Uludağ'a çıkarken lütfen Büyük Yıldız Oteli'ni geçince kaldırım düzenlemelerine bakmaları.
Saygılarımızla.."
Uludağ Caddesi sakinleri


Bademli yolları perişan

"Okullar açıldığından bu yana Mudanya yolunda Geçit'teki kavşaktan Bademli'nin içlerine kadar giden yollar perişan bir durumda.
Bu güzergahtaki çalışmalar bir türlü bitirilemedi. Yollarımızda müthiş problemler yaşanıyor. Malum trafik de çok yoğun. Okul servis araçları da çok. Her taraf delik deşik. Bazı kesimlerde geliş yoluna mecburen giriş yapan araçlar yüzünden her an büyük bir kaza yaşanabilir.
Araçlarımız da bu yüzden perişan hale geldi.
Burdaki işyerlerinin sayısı da az olduğu için mecburen bozuk yolları kullanıp alışveriş yapmaya gidiyoruz. Çünkü alternatifimiz yok.
Aylardır süren bu problemi bizler daha ne kadar yaşayacağız?.
Tüm yetkililerin artık bu soruna bir çözüm getirmelerini önemle rica ediyoruz.."
Gamze ÇELİKCAN


Uyarıma duyarlılık

"21 Şubat 2012 tarihli gazetenizdeki köşenizde Nilüfer ilçesinde İslam Uyar Ticaret Meslek Lisesi yanındaki caddede bulunan ve üzerinde iki ayrı işaret olan trafik uyarı levhasının devrilip üç-dört günden beri refüjün ortasında yattığını belirten bir uyarımı yayınladınız.
Bu uyarım üzerine ertesi gün oradan geçerken okul ve sürat kesen seti belirleyen çok önemli uyarı levhasının tekrar yerine monte edildiğini gördüm.
Duyarlılık gösteren Nilüfer Belediyesi'ne teşekkür ederim."
İsfendiyar GÜRBÜZ



Uludağ yolunda

"Geçenlerde gazetenizdeki köşenizde Uludağ yolunda oluşan derin ve tehlike yaratan çukurlara işaret etmiş ve kış sezonunda Uludağ turizmi için öncelikle bu yoldaki olumsuzlukların giderilmesini rica etmiştim.
Uyarı yazım ses getirmiş olacak ki, Uludağ yolundaki çukurlarla dolu bozuk noktalarda hemen onarım çalışmaları yapıldı.
İlgi gösteren yetkilileri duyarlılıklarından dolayı kutlar, teşekkür ederim."
Hacı ÖZKAN


Alo, burası Osmangazi

MEHMET ZEYBEK'E:- "Bursa hakimiyet Gazetesi'nin 2.2.2012 tarihli sayısındaki köşenizde 'Direkler koydular ama kapatmıyorlar' başlıklı yazıda, Nalbantoğlu Mahallesi Taşkapı Sokak ve Hocaoğlu Sokak'ta otopark sorunuyla ilgili okurunuz Mehmet Zeybek'in şikayetine yer veriyorsunuz.
Zabıta Müdürlüğümüz şikayet konusuyla ilgili araştırmayı yapmıştır. Taşkapı Sokak ve Hocaoğlu Sokak üzerindeki demir direkler komisyon kararı gereği görevli personelimiz tarafından kapatılmaktadır.
Bölgedeki demir direkler zaman zaman araç çarpması sonucu veya kötü niyetli kişiler tarafından çalınması sonucu tamiratı yapılana kadar kısa süreli aksaklıklar yaşanmaktadır.
Bu tür aksaklıkların en aza indirilmesi için ekiplerimiz daha titiz davranacaklardır.
**
ŞEKER HOCA:- "13.2. 2012 tarihli sayısındaki köşenizde 'Tarihimize saygısızlık' başlıklı yazıda, Şeker Hoca Türbesi ve Camii yanına bırakılan çöplerle ilgili bir okurunuzun şikayeti yayınlandı.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz sorunla ilgili gerekli araştırmayı gerçekleştirmiştir.
Şeker Hoca Türbesi çevresinin evsel atıkları her gece düzenli olarak alınmaktadır. Yaşanan olumsuzluk esnaf ve çevre halkının zamansız ve açıkta çıkardığı atıklardan kaynaklanmaktadır. Bilindiği üzere temizlik yalnızca belediyemizin çabalarıyla değil, çöpü üreten vatandaşlarımızın da gayret ve desteği ile çöp çıkarma disiplinine uyulması durumunda yürütülebilen bir hizmettir. Bu konuda vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz."
**
İLHAN YILMAZ'A:- "İşte 429. Sokak'ın bıktıran acıklı hali" başlıklı yazınızda, Demirtaş Barbaros Mahallesi 2. Cadde, 429. Sokak'ın çamur deryası durumuyla ilgili okurunuz İlhan Yılmaz'ın şikayeti yer aldı.
Fen İşleri Müdürlüğümüz sorunu incelemiştir. Yol Yapım, Bakım ve Onarım bürosuna bağlı ekiplerce yapılan incelemede, 429. Sokak’taki olumsuzlukların yeni yapılan inşaatlar nedeniyle yaşandığı tespit edilmiştir. Altyapı çalışmaları ve inşaatlardan çıkan atıkların neden olduğu sorunun çözümü için ekiplerimiz çalışmaktadır.
Belediyemizce ruhsatlandırılan altyapı çalışmalarına ait tranşelerin yapım, bakım ve onarımı yatırım programımız dahilinde gerçekleştirilecektir. Ruhsatlandırılması belediyemizce yapılmayan tranşelerin yapım, bakım ve onarımı ilgili kurum veya kuruluşlarca yapılacaktır."
**
SEYYAR BALIKÇILAR:- "14.2.2012'de "Osmangazi'de her yer balık pazarı gibi" başlıklı yazıda okurunuz Gülabi Yeşiltaş'ın şikayetini yayınlandı.
Zabıta Müdürlüğümüz şikayet yazısı üzerine derhal gerekli incelemeyi gerçekleştirmiştir.
İlgili müdürlüğümüzce ilçe genelinde seyyar satıcılarla mücadele yoğun bir şekilde sürdürülmektedir. 1.1. 2011 ile 30.11. 2011 arasında seyyar satıcılık ve seyyar balıkçılık yapanlar hakkında 155 yasal işlem yapılmıştır. 2012'de seyyar satıcılarla ve balıkçılarla ilgili çalışmalarımız yoğun şekilde devam edecektir.
Duyarlı okurlarınıza ve konuları bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dilerim."
Mustafa DÜNDAR
Osmangazi Bld.Bşk.





Gür Cadde’de TEHLİKE VAR
"Yunuseli TOKİ Konutları'nda oturuyorum. Konutların önünden geçen Gür Cadde trafik açısından son günlerde iyice tehlikeli olmaya başladı.
Caddeyle ilgili maalesef ciddi bir trafik düzenlemesi yapılmadı. Buradan gün içinde ilkokul öğrencileri, yaşlı vatandaşlar ve biz tüm site sakinleri mecburen karşıdan karşıya geçerken büyük bir tehlike atlatıyoruz.
Çünkü araç sürücüleri caddeye gelince hızlarını iyice artırıp adeta birbirleriyle yarış yapıyorlar. Trafik sinyalizasyonu olmadığı için hızlarını hiç kesmeden son sürat gidiyorlar. Bu caddede bazı noktalara hız kesici setler konsa araçlar bu kadar hız yapamazlar.
Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden ricam, en kısa zamanda yaya güvenliği için caddeye trafik düzenlemesi yapılmasıdır.
Saygılarımla.."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.