Hava Durumu

Telekom, bu nasıl bir iş?..

Yazının Giriş Tarihi: 14.08.2017 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.08.2017 07:58

"Yıllardır kullanmadan her ay parasını ödediğim ev telefonumu 29.06.2017 günü Nilüfer Telekom merkezinden kapanma işlemini yaptırdım. Birkaç gün sonra telefonu açtığımda çevir sesi vardı. Tekrar Nilüfer Telekom'a uğradım 'birkaç güne kadar kapanır' dendi.
Tatile gidip 10 gün sonra eve döndüğümde telefonumda yine çevir sesi duyunca 4441444 nolu telefonu aradım. Aldığım bilgide telefonumun iptal edilmiş olduğunu öğrendim. Evimdeki aktif olan telefondan cep telefonumu arayınca benimle hiçbir alakası olmayan 3264954 diye bir numara ekranımda çıktı.

24.07.2017 günü saat 15.56'da 4441444 nolu TELEKOM hattını tekrar aradım ve müşteri temsilcisine sorunu anlattım. Beni bir güzel dinledikten sonra sistemde sorun olduğunu daha sonra tekrar aramamı söyledi.
Aynı gün saat 18.18'de tekrar aradım. Müşteri temsilcisine evimde bana ait olmayan bir telefon numarasının bağlı olduğunu defalarca anlattım.
Müşteri temsilcisi telefon benim adıma olmadığı için arıza kaydı alamadığını en yakın Telekom Müdürlüğü'ne gitmemi önerdi.
01.08.2017 günü işimi gücümü bırakıp Nilüfer Telekom Müdürlüğü'ne gidip Çözüm Masası'na evimde bana ait olmayan bir telefonun aktif olduğunu anlattım.
Beni dinleyen kişi yaptığı kontrollerde telefonun aynı mahallede başka bir adreste görüldüğünü söyledi ve bilgisayarında telefonun farklı bir adreste kayıtlı olduğuna dair arıza kaydı oluşturdu.
İki gün sonra TELEKOM'dan bir bayan bu telefon numarasından arama yapıyor. Telefonu açan eşime benim adıma internetiniz ile ilgili bir arıza kaydı oluşturmuşsunuz. Sorun nedir diye soruyor?.
Eşim de bu bayana telefonun bizim olmadığını anlatmaya çalışıyor ama bu durumu ne yaparsak yapalım TELEKOM ilgililerine izah edemiyoruz.
Bugün 8.Ağustos.2017.. Bir kere de köşeniz aracılığı ile TÜRK TELEKOM'a evimde bana ait olmayan 3264954 nolu telefonun konuyu anlayacak birileri vasıtasıyla iptal edilmesini rica ediyorum.
Saygılarımla."

Coşkun GÖNÜLKIRMAZ

*Çekirge'den Altepe'ye önemli bir istek var

"Çekirge Mahallesi, Uludağ Caddesi'nin 300 metrelik konut alanında yağmur suyu hattı bulunmadığından her yağan yağmurda Hüdavendigar Mahallesi'ne sel suları iniyor.
Caddede yaşayan vatandaşların evlerini bu nedenle sular basıyor. Apartmanın altındaki elektrik trafosuna giren sulardan dolayı apartman sakinlerinin elektrik hatlarında kesilmeler oluyor ve elektrikli ev aletleri zarar görüyor.
Kısa bir zaman içinde yapılacak bu iş yıllardır dilekçeler verdiğim halde yapılmıyor.

Caddenin Uludağ'a çıkan sağ tarafında konut bulunmadığından sadece bu kısım kazılarak sorun giderilebilir. Yolun sağ tarafından Dobruca Caddesi'ne alternatif üç-dört tane sokak bulunuyor.
Dolayısıyla kolayca halledilebilecek işle yıllardır ilgilenilmiyor.
Aynı şekilde bu caddenin kanalizasyon hattında oluşan olumsuzluklar yüzünden çevredeki evleri devamlı şekilde kanalizasyon suları da basıyor.
BUSKİ'nin bazı çalışanları sorunun Büyükşehir Belediyesi'nin bu yolun kapanmasını istemediği için gerekli çalışmanın yapılamadığını söylüyorlar.
Mahallemiz sakini olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe'den yaşanılan sorun ile acilen ilgilenip yağmur ve kanalizasyon hattının yapılması için ricada bulunuyoruz..
Bugünlerde Dobruca Caddesi komple kazıldığı için bu bağlamda Uludağ Caddesi'ne de başlanırsa çok sevineceğiz. Saygılarımla."

Coşkun ALINTAŞ Çekirge Mah. Muhtarı

*Çöpleri yolun ortasına atıyor

"Geçen perşembe Yıldırım, Ortabağlar bölgesinden geçerken genç bir kişinin yol kenarlarındaki çöp konteynırlarını boşaltıp hurda metal, pet şişe, kağıt, karton gibi malzemeleri çek çek tabir edilen arabasına yüklediğini, bunları çıkarırken diğer çöpleri de yollara fırlatıp attığını gördüm.
Çöpleri yollara fırlatıp atmasının yanlış olduğunu söylemek isterken hiç anlamadığım bir dille bana büyük tepki gösterdi ve bastı gitti. Yol ortasına fırlatıp attığı çöpler de torbalarından çıkmış ve ortalığa saçılmış bir şekilde öylece kaldı.
Bu kişinin Suriyeli olduğunu sanıyorum. Çünkü konuşmasını hiç anlayamadım. Arapça gibi konuşuyordu.
Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin dikkatlerine sunarım."

Kazım BİLGİN

*R. T. Erdoğan kavşağında kazılmış asfalt

"Osmangazi ilçesi, Yeniceabat bölgesi Recep Tayyip Erdoğan ismi verilen ada dönüşlü kavşakta karşıdan karşıya bir kazı yapılmış. Fakat buradaki çalışma yapıldıktan sonra öylece bırakılmış.
Bu kavşağın oluşturulması henüz üç ay bile olmadı ama bu kazı neyin nesidir?.
Belirttiğim adresteki çukurun onarılması için sayın ilgililerin dikkatlerine sunuyor ve ricada bulunuyorum.
Saygılarımı sunarım.."

Canip KARA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.