Hava Durumu

Sportmen ve vizyoner Başkan Altepe’ye

Yazının Giriş Tarihi: 17.12.2015 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.12.2015 08:08
“Büyükşehir Bld. Burfaş sosyal tesisleri şehrin en değerli noktalarında açılıyor. Hayata geçirenlerin ellerine sağlık. Ama tesis sayısı artarken bazı olumsuzluklar da başladı. Her şeyin en mükemmel devamı için bazı noktalar dikkate alınmalı. 
Geçen haftasonu Hüdavendigar Parkı’ndaki minik gölet yanındaki Kent Cafe’ye gittik. Tost ve patates kızartması gibi birkaç küçük siparişimiz ancak birkaç hatırlatma sonunda neredeyse yarım saat sonra geldi. 



Bir çay, bir de ayrandan oluşan siparişimiz ise gelmemişti. İçecekler için birkaç kez hatırlatma ama neredeyse 50 dakika sonra bile gelmedi. Biz de sadece yediklerimizin parasını ödeyip oradan ayrıldık. Genelde müşteriler benzer sıkıntılar içineydi. Müşterinin kendi siparişleri peşinde koşturması güzel olmadı. görüntü olmadı. 

1. Servis elemanları özenli çalışmalı, eğitimleri gözden geçirilmeli.

2. Hem cafeye çıkışta hem de göl üzerindeki sundurmaya inişte engelli rampası yok. Eksiklik giderilmeli.

3. Bu tesislerdeki servis kalitesi ve mutfak temizliğini gözlemlemek için gönüllü denetleyiciler olmalı ve birbirinden uzaktaki tesislerin hizmet sunumu sürekli mercek altına alınmalı.

Ayrıca Uluabat ve İznik gölleri de mükemmel manzaraya sahip ama çevrelerinde derli toplu dinlenme alanı yok, yararlanılamıyor. Halk haftasonlarını AVM’lerde geçiriyor Buralara da sosyal tesisler yapılırsa muhteşem bir hizmet sağlanır. Buralara karavan alanları da yapılıp göller Bursalılar’a sunulmalı. Bunu da Büyükşehir Bld. sportmen ve vizyoner Bşk. Sn.Recep Altepe yapabilir. İsviçre, İtalya gibi ülkelerde göl yanları çok hoş örneklere sahip. Umarım görüşüm dikkate alınır. Saygıyla.”  Özkan GİRAY

Tuna Caddesi çok tehlikeli


“Osmangazi’den Nilüfer ilçesine taşındık. Ama pişmanız. Çünkü Tuna Cd. araç ve yaya yoğunluğuna sahip. Fakat can güvenliği için hiç önlem alınmıyor Cad. iki yönlü (gidiş-dönüş). Buna rağmen cd.’nin iki yanına da ticari ve özel araçlar gelişigüzel park yapıyor.
 Okullar, pazar, duraklar ve dükkanların karşı tarafta olmasıylaı bu tehlikeli yolu küçük çocuklar ve eli kolu dolu yaşlılar sayısız kez kelle koltukta geçiyor.
Zaman zaman kazalar da oluyor ve her yıl birkaç kişi eziliyor.
Daha fazla kaza olmadan buraya acilen bir trafik lambalı yaya geçidi yapımını sayın yetkililerden istiyoruz. 
Lütfen artık sesimizi duyulsun.” Ayşe AKDENİZ

İsmet İnönü için bir anma konseri       


Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, bu gece büyük devlet adamlarımızdan İsmet İnönü’yü anma konserinde müzikseverleri yine bir arayla getirecek. 
25 Aralık 1973 Salı günü, Ankara’da kendi evi olan Pembe Köşk’te, saat 16.05’te vefat eden İsmet İnönü 28 Aralık 1973’te devlet töreni ile Anıtkabir’de toprağa verildi.
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak konserde Chopen’in ilk konçertosu ve Brahms’ın ilk senfonisi gibi eserler icra edilecek..
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.