Hava Durumu

Soğukkuyu’daki tehlike şaşırtan boyutlarda!..

Yazının Giriş Tarihi: 16.05.2016 07:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 07:23
‘Hürriyet, Soğukkuyu’dan Mudanya Yoluna Kafkas önünden çıkış kavşağı bir süre önce kapatıldı. Mudanya yönüne gidecek araçlar şimdi Soğukkuyu’da arka sokaklardan geçip, ana yola çıkışı sağlayan çok dik ve çok çok tehlikeli bir ara yolu kullanmak zorunda. 
Çünkü doğu yönünden araçlar büyük bir süratle geliyor. Belirttiğim yerden zorlukla anayola çıkış yapmaya çalışan araçlarla her an çarpışma olasılığı var.
Buradaki anormal çıkış yolu ya düzenli ve güvenli bir hale getirilsin, ya da eskisi gibi Kafkas önünden Mudanya yoluna çıkış tekrar sağlansın.
Her gün aynı tehlikeyi yaşayan bir arkadaşımın aldığı bilgilere göre bu noktadaki tehlikenin sonlanabilmesi için Büyükşehir Bld. sözde istimlakler yapıp gerekli düzenlemeyi yapacakmış. Sorunun giderilmesi için yapılan bazı yazışmaları da anlattı..
Ama aradan yine uzun bir zaman geçti. İlgilenen kimse yok.. Tehlike şaşırtan boyutlarda sürüyor. Büyükşehir Bld. ne zaman bu tehlikeyi gidermek için start verecek? Çünkü aradan geçen onca zamana rağmen sonuç; sıfır kere sıfır, elde var sıfır. 
Sn. yetkililer belirttiğim tehlikeli çıkış rampasına gidip orada iki dakika gözlem yapsa, herhalde olumlu bir sonuç alınırdı inancındayım.
 Saygılarımla..”  -Adının açıklanmasınıistemeyen bir okur

Annem ve babamdan Terminal’e kutlama

“Erdal Abi, geçtiğimiz günlerde Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden uğurladığım anne ve babamın yetkililere selam ve teşekkürlerini iletmek istiyorum. 
Türkiye’nin çok yerine seyahat ettiklerini ama en güzel ve bakımlı terminallerden birisinin Bursa’da olduğunu, bunun için yetkilileri kutladıklarını belirttiler. Elçiye zeval olmaz, ben de iletiyorum.
Bir de yetkililerden ricaları oldu. Oturma gruplarının boyaları eskimiş, Terminal’in genel bakımlı durumuyla zıt bir görüntü olduğunu söylediler.. Ayrıca oturma gruplarının sayıları da artırılabilir, 3’lü oturma grupları monte edilebilir. 



Bursa’nın yeşili meşhur olduğuna göre çevreye ve otopark gibi alanlara bir miktar daha gölgelik yapabilecek ağaç dikilse çok hoş bir görüntü oluşabilir uyarıları var.. Umarım anne ve babamın bu dileği yerine gelir.
Saygıyla.” Bora ERSOY

Neden önlem alınmıyor?

“Altıparmak’tan Zafer Plaza Otoparkı’na giriş her zaman sorun oluyor. Yolun ortasından gelen ve sinyal vermeden direkt otoparka giriş yapmaya çalışanlar kazalara neden oluyor. Kaç kez burada kazadan kıl payı kurtuldum. Burada çok kaza oldu ama önlem alınmıyor. Neden, merak ediyorum?.” 
Mehmet ŞEN



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.