Hava Durumu

Sn.Bşk.Dündar’a bir hatırlatma

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2016 07:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 07:24
“Osmangazi Bld. Bşk.’ı Sn. Mustafa Dündar’ın sürekli ‘cazibe merkezi’ diye bahsettiği Yunuseli, Hamitler, Güneştepe Mh.nde hizmette bir türlü vatandaşa verdiği sözleri ne yazıktır ki yerine getirilmedi.  
Örneğin; 2016 yılında Güneştepe Mah. için verdiği yedi adet park sözünden daha hala birine bile başlanamadı. İki ay sonra yıl bitecek. Bizler üç yıldır bekliyoruz. Çocuklar boş otlaklarda top oynuyor. Güneştepe Siteler bölgesine ne zaman park kazandırmayı düşünüyorlar acaba?. 



Bu konuda Sn.Bşk.’ın gazetelere verdiği çok demeç var. Belediyeye mesaj atıyoruz ‘program dahilinde yapılacak’ diye kolay bir cevap bulmuşlar bütün sorulara bu yanıtı veriyorlar. Hem de boş yere park yapmak kamulaştırmadan çok basit diye kendileri açıklıyor. 
Beklenen nedir? Hala bir Terminal otobüsünü de bu mahalleden geçiremediler. Sebep; özel halk otobüsleri istemiyormuş. Çözüm, B/17-a harici başka hiçbir otobüs yok. O da belirli bir yerden geçiyor. Ve 5 dakikalık metroya 30 dakikada ulaşabiliyoruz.. Aynı otobüs yerine neden yeni hatlar çıkarılmıyor?.
Not: Sn.Bşk.’ın park sözü verdiği röportaj, http://www.bursahakimiyet.com.tr/bursa/bursada-dev-kentsel-donusum-hamlesi-129481.html’den okunabilir.” - Güneştepe Siteler Mahallesi sakinleri

Hürriyet Pazarı için açıklama


“Bursa Hakimiyet Gazetesi’ndeki köşenizde 24 Ağustos 2016  tarihinde ‘Hürriyet Pazarı Meydana Alınsın’ başlığıyla bir okurunuzun önerisine yer verilmiştir.
Söz konusu Hürriyet Pazarı, Adalet ve Hürriyet caddelerinin birleşim yeri olan Sönmez Caddesi üzerinde çarşamba günleri kurulmaktadır. 
Gerek pazarın büyüklüğü gerekse pazar tezgah sayısı v.b. sebeplerden dolayı bahsi geçen Mümin Gençoğlu Meydanı’na taşınması mümkün olmamaktadır.
Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuya bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.”
 Osmangazi Bld.Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 

Dikkat Mudanya yolu kayabilir!..


  “Bugün (22 Eylül2016) saat 11.15 civarında Mudanya yönüne giderken, Tepedevrent’ten aşağıda, hemen hemen Aydınpınar Köy girişinden sonra yolun sağ şeridinde kalacak şekilde asfalt zeminde kırılmalar olduğunu gözlemledim.
Bu yağışlı günlerde meydana gelen bu kırılmalar bir toprak kayması habercisi olabilir!..

İncelenmesi ve gerekiyorsa önlemlerin alınabilmesi için köşenizden sayın yetkililerin dikkatlerine sunarım.”
Berkan AKKOYUNLU

Geç oldu ama temiz oldu...


 “Nilüfer Ataevler  bölgesindeki Yılmaz Akkılıç Kütüphanesi köşesindeki dört yol ağzında uzun zamandır kapatılmayan bir çukur vardı. Aynı şekilde Podyum Park virajında da. Bu iki çukur gelişigüzel kapatılmış asfaltlama yapılmamıştı.. Köşenizden bu durumu anlatmış ve onarımını istemiştim..
Bu uyarı yazımı dikkate alan yetkililer her iki derin ve geniş çukuru asfalt onarımı yaparak hemen kapatmışlar.
Geç oldu ama temiz oldu. Ellerine sağlık..” Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.