Hava Durumu

Şırıltılı görüntüler teşekkürler, dilekler...

Yazının Giriş Tarihi: 01.08.2015 07:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 07:35
Sevgili okurlar; Okurlarımın yakınmaları ve işaret ettikleri sorunlara karşı ilgililerin gösterdikleri duyarlılıklara öncelikle teşekkürler.
İşte hafta sonunda bunlardan bir buket:
****
“Zaman zaman Nilüfer’deki Çamlıca Parkı’na gidiyor ve oradaki sosyal tesisten de yararlanıyoruz. 
Bu tesisin önünde güzel de bir havuz vardı. Bu havuzun aylardır kupkuru olmasına bir anlam veremiyorduk. (Köşenizde yakın geçmişte bu konuda bazı okurlarınızın yakınmalarına de yer vermiştiniz zaten) 
Yaz başında emekliye ayrılmıştım. Geçenlerde ziyaretime gelen eski mesai arkadaşlarımı bu parktaki sosyal tesislere ağırlamaya götürdüm. 
Bu kez uyarılarla belirtilmiş fıskıyelerden şırıl şırıl sular aktığını, çok güzel bir görüntü oluşturduğunu gördük. (Fotoğrafını da çekip gönderiyorum) 
Yetkililere en içten teşekkürler. Yalnız havuzun alt kısmı hala çamur ve taş yığınları halinde. Keşke orası da temizlense ve oradan da şırıl şırıl sular aksa kim bilir ne kadar güzel olur?!..
Saygılarımla..”  - Fatma D.



TEŞEKKÜR PANOSU

Onarımları kim yaptı?

“Beşevler, Konak Mahallesi sakinleriyiz.. 
Bir süredir sorunlu olan ara sokakların nihayet onarılmaya başlandığını sevinçle  gözlemliyoruz.. Teşekkürler. Bunu hangi kuruluş veya belediye yapıyorsa ellerine sağlık. Sağ olsunlar var olsunlar.. 
Köşenize bu çalışmayı yapan kurum veya belediye bir bilgilendirme yapabilir mi? 
Veya çevredeki billboardlarda bu konuda bilgilendirme yapılabilirse bize değer veren kurum veya belediyeyi öğrenmiş olacağız. 


Bu konudaki çalışmaların artarak devam etmesini rica ediyoruz?.”
Bölge sakinleri adına
Tuğrul ÇAYIROĞLU

Güzel sözler

*- “İyi dost, değerli bir antika eser gibidir. Gün geçtikçe kıymetlenir. Bu nedenle onu iyi korumak gerekir. Hele bir de kırmaz ve satmazsanız!..”
....
*- “Bu sabah iki tane hediye açtım. Onlar benim gözlerimdi. Sahip olduğum her şey için Allahıma teşekkürler ediyorum..”
....
*- “Kaliteli insan işiyle, boş insanlar kişilerle uğraşır durur..”
....
*- “Neye sahip olursan ol, sevgi dolu bir yüreğe sahip değilsen hiçbir şeye sahip değilsin demektir..”
(Teşekkürler Günay ULU)

Yeni çıkan kitaplar

‘9/8 ROMAN DANSI’: Kolektif Kitap tarafından yayınlanan ve yazar Gonca Girgin’in ‘9/8 Roman Dansı’ isimli kitabında toplumcu müzik TV, sinemayı da içeren kimlik siyaseti, ötekileştirme, toplumsal değişim, dönüşüm, yabancılaşma gibi birçok kavramdan yararlanılıyor. Çingene-Roman kimliğinin ve dönüşümünün ilginç panoraması akıcı bir dille yer alıyor bu kitapta. 
**
‘MATBAACILIK OYUNCAĞI’: Can Çocuk Yayınları tarafından piyasaya yeni verilen ‘Matbaacılık Oyuncağı’ isimli kitap Yiğit Bener imzasını taşıyor. Özlem Isıyel’in birbirinden güzel ve çarpıcı çizgileriyle resimlediği kitapta çocukluk yıllarında başlayan gazetecilik mesleği merakı ve basın mesleğinin tüm sorunları ve yazar olmanın ince noktaları rahatça okunabilen bir tarzda anlatılıyor.
Gazetecilik mesleğini merak eden büyüklerin de yararlanabileceği bir eser. 
**
‘YAĞMUR BAŞLAMADAN EVE DÖNELİM’:  Ve Yayınevi tarafından hazırlanıp piyasaya sürülen yeni bir şiir kitabı ‘Yağmur Başlamadan Eve Dönelim’ kitapçı vitrinlerinde yerini aldı... 
Yeni düzyazı şiirlerini kapsayan kitap tarihe ve gündelik yaşama göndermeler yapıyor. Kitap, şair Ahmet Ada’nın imzasını taşıyor. Şiirseverler için kaliteli         bir eser.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.