Hava Durumu

Sırat köprüsünde bile bile lades!..

Yazının Giriş Tarihi: 21.05.2012 09:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.05.2012 09:02
 "Hürriyet'te oturuyor ve Yalova Yolu civarındaki bir yerde çalışıyorum.

Her gün işe gidip dönüşte yolum Yeniceabat Mahallesi'nden geçiyor. Bu güzergah üzerinde bulunan ve AS Merkez arkasındaki dere üzerindeki köprü bir süredir sanki sırat köprüsü gibi.. Çok tehlikeli.

Bunun tek sebebi; her iki yönden de girişte köprüye sıfır noktasında çok sık aralarla ve uzun süs ağaçları dikmişler. Süs ağaçları buradan geçmeye çalışan şoförlerin mecburen kontrol etmeden, görmeden köprüye giriş yapmalarına sebep oluyor.
Sözünü ettiğim güzergah zaten epeyce yoğundu. Şimdi bölgeye yeni okullar da açılınca servis minibüsleriyle trafik daha da arttı.

Her iki taraftan da kontrol edemeden köprüye giren şoförler dar köprüde aniden karşı karşıya geliyorlar. Bursa'yı güzelleştirelim derken sorumsuzca insanların hayatları böylesine hiç tehlikeye atılır mı?.

Yani, bu köprüde sanki bile bile lades vaziyeti var!.

Süs ağaçlarının köprü girişinde şoförlerin görüşüne engel olmayacak hale getirilmesi için köprü başlarındakilerin sökülmesi ve seyrekleştirilmesi acilen şarttır.
Aksi halde burada vuku bulacak bir kazanın sorumlusu, bu ağaçları oraya bilinçsiz bir şekilde diken ve diktiren sorumluların olacaktır.

Muhtemel kazalar inşallah yaşanmaz. Kimsenin canı yanmaz. Köprüdeki durum için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe ve Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Dündar ile konuyla ilgili tüm yetkilileri göreve davet ediyorum. Saygıyla."
- Arif GÜNDAŞ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.