Hava Durumu

Sinyalizasyon zaman kaybı yaşatıyor!..

Yazının Giriş Tarihi: 26.06.2015 07:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.06.2015 07:42
“Mesai saatleri bitim- lerinde trafikteki anormal yoğunluk nedeniyle iş yerim ile evim arasındaki ulaşımımı Yeni Yalova yolu yerine, köy yollarından yapmaya çalışıyordum. 
Geçtiğimiz günlerde BUTTİM kavşağının açılışının yapıldığını öğrenince artık Yalova yolunu rahatlıkla kullanabilirim diye düşündüm.. 
Ama yanılmışım..
Çünkü; Özdilek önüne geldiğimde trafik sinyalizasyonunun eskisi gibi çalışmaya devam ettiğini görünce şaşkınlığımı gizleyemedim. 
BUTTİM önüne onca masrafla yaptırılan köprülü kavşağa rağmen Özdilek önündeki kavşak sinyalizasyon nedeniyle eskisi gibi yine tıkanmaya devam ediyor. 
Burada kesintisiz akışın sağlanması konusunda neden sıkıntı var?. Neden hâlâ o noktadaki trafik ışıklarında durmamız ve vakit kaybetmemiz gerekiyor. 
Bunun nedeni konusunda bir açıklama yapılabilirse memnun oluruz.” - O.G.



‘Survivor All Star’ hakkında

“Emekli bir beden eğitimi öğretmeniyim..
Yaz sezonu nedeniyle TV ekranlarında sıradan diziler yayınlanıyor. Bu yüzden son günlerde TV 8’de haftanın beş gecesi yayınlanan ‘Survivor All Star’ yarışmasını izleyerek vakit geçiriyorum. 
Kanalın sahibi Acun Ilıcalı’yı her zaman takdir ettim. Bundan önceki dans ve müzik yarışmaları gerçekten harika prodüksiyonlardı. Ama Survıvor All Star’ı izlerken inanın, yüreğim parçalanıyor.
Gencecik sporcular, mankenler müthiş sıcak bir havada, çok zor koşullarda ve aç karnına kıyasıya mücadele ediyor. Yaralananlar ve sakatlananlar da oldu. Bunları ekranlarımızda üzülerek izledik.
Gerçi bu durumlara hemen bir sağlık ekibi müdahele ediyor ama bu gencecik sporcuların cazip ödüller için katıldıkları böylesine ağır bir yarışmada geleceklerini düşünmek gerekir. İleride sağlık konusunda kalıcı bazı hasarlarla karşılaşırlarsa yazık olur. 
Sağlık Bakanlığımız sigara içenleri uyarmak için vatandaşa SMS ile uyarılarda  bulunurken bu yarışma konusunda neden hiç uyarıda bulunmuyor?
Yarışma kaldırılsın demiyorum, yapılsın yine ama sağlığı zorlayan koşullar önlensin. Yarışma bir işkence gibi olmasın.
Çünkü, yarışmacıların adeta bir tek aslanlarla ölüm kalım savaşı yapmadıkları kaldı.
Tüm yarışmacılara önce sağlıklarını korumalarını ve ondan sonra da başarılı olmalarını diliyor Acun Bey’den de bir an önce dans ve müzik yarışmalarını gerçekleştirmesini istiyorum. Herkes bunu bekliyor. Saygılarımla..”
Adının açıklanmasını 
istemeyen bir hanım okur

TEŞEKKÜR PANOSU

Hız kesen set kalktı 


“Çeltik Mh. (Köyü) ile Yeniceabat Mh. (Köyü) arasındaki yolda gelişgüzel yapılmış bir hız kesme setinin bir ucu derin bir çukur, diğer ucu ise anormal şekilde yüksekte idi. Bu durum araçlarımızı ne kadar yavaş da geçsek hırpalıyordu.
19 Haziran günü köşenizde bu konuda çıkan şikayetim üzerine sorun hemen ele alınmış. Anormal şekle dönüşen hız seti tamamen kaldırılmış ve asfaltlanmış.
Hangi belediyenin, hangi ilgili birimi yaşadığımız probleme el atmışsa kendilerine teşekkür ediyorum.”
Betül KARACA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.