Hava Durumu

Sahiller temizlenirken çok şaşırtan bir durum!.

Yazının Giriş Tarihi: 30.07.2015 08:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 08:49
“Sayın Büyükşehir ve Mudanya Bld. ile ilgili birimlerin görev alanlarında olan Sayılgan Villaları önünden denize dökülen dere hakkında olumsuz deşarjların olduğunu geçmiş yıllarda sıkça görüyorduk.
Derede temiz kaynak suyu olması gerekirken benzin, mazot kokusu ve yağlı atıklı sulara da tanık oluyor, önlem alınmadığına üzülüyorduk.
Bayram arifesi birden koku ve atıklarla birlikte suyun debisi arttı. Sahil hemen renk değiştirip kokmaya başladı. Fotoğrafı çekip dere ve denizin bir anda nasıl renk değiştirdiğini sizlere sunuyorum.



Yetkililer sahilleri temizlemek için emek sarf ediyor, BUSKİ büyük yatırım yapıyor. Ama bu derenin pis ve kokan sularına neden göz yumuluyor?. Buradan lağım fareleri de çıkıyor. 
Dereden su içen kuş ve canlılar var. Yazık değil mi bu canlılara ve buradan denize giren insanlara?. Mikrop, enfeksiyon kapabilirler. Hafta sonları buradan günübirlikçiler denize giriyor. Derenin pisliğini kesemediniz; hiç olmazsa uyarıcı levha asın ve etrafını da denize döküldüğü yerde tel örgüyle çeviriniz. Fotoğrafı lütfen inceleyin, hak vereceksiniz. Saygıyla.” 
 Hüseyin DEMİRDÖGEN

UEDAŞ’ın dikkatine!

“Ertuğrul Mah. Uğur Mumcu Bulvarı, Özlüce İstasyonu karşısındaki sokak aydınlatma lambaları sürekli arızalı. 
Arızaların giderilmesi ve onarımların yaparak kesin çözüm sağlanmasını istiyorum. UEDAŞ’ın çalışmaları ve vereceği bilgiler için peşin teşekkürler, iyi çalışmalar.”
Çağatay GÖLLÜ

Alo,burası Büyükşehir

“7/7/2015’te yayınladığınız ‘Gemlik otobüsleri ve sefer saatleri’ başlıklı yakınma incelenmiştir.
İlgili Daire Bşk.’mız Gemlik Otobüs sorumlusu ve şoförleri uyarmış, konu e-Kent Araç Takip Sistemiyle izlenime alınmıştır.” 

KÜNKLER: “8/7/2015’teki ‘Bu borular unutuldu mu?’ başlıklı okur uyarısı incelenmiş ve ilgili adresteki beton künkler, 14.7.2015’te ilgili kurumumuz ekiplerince alınmıştır.”  

AYNI GÜN: 9/7/2015’te yayınlanan ‘Tangur tungur feci sesler’ başlıklı okur şikayeti incelenmiş o adreste ses yapan rögar kapakları sorunu, ilgili kurumumuz ekiplerince aynı gün giderilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.” 
Büyükşehir Bld. Basın 
Halkla İlşk. Şb. Md. 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.