Hava Durumu

Sağlam ve beton toplar!

Yazının Giriş Tarihi: 07.06.2016 06:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 06:45
Değerli okurlarım; köşemize gönderdiğiniz sorunların çözümlendiğine dair çekip ilettiğiniz görüntüler beni mutlu ediyor.
Örneğin; Nilüfer ilçesi, Beşevler bölgesi, Konak Mahallesi Kapalı Pazaryeri çevresine yeni yapılan kaldırımlara araç parkı yüzünden yayaların yürüyemediğine dair çeşitli şikayetleri köşemizde yetkililere duyurmuştuk. 
Halkın sorunlarını bizzat takip eden ve çözümler sunmaya çalışan Bld.Bşk.Sn. Mustafa Bozbey bu çağrılara kayıtsız kalmamış ve kaldırım kenarlarına beton toplar koydurmuş.. Çok sağlam görüntüsü olan beton toplar kaldırımlarda araç parkını önleyecek umarım. 



Yalnız Beşevler sakini okuyucularımız kaldırımların zaten dar olduğunu ve bu uygulama sonrası iyice daraldığını, kaldırımların pazaryeri yoğunluğu ve pazar arabaları dikkate alınarak birkaç metre genişletilmesi ve yeni açık veya kapalı araç park yeri yapılması konusunda taleplerini de Mustafa Başkanımıza iletmemizi istiyorlar. 
Elçiye zeval olmaz. Sn. Başkanımız’ın bu değerli görüşleri dikkate alacağına da hiç şüphem yok.. Sorunlardan uzak iyi günler diler, fotoğrafı gönderen okurum Haluk İyikul’a teşekkür ederim.

Uludağ yolunda berbat kesim...


“Uludağ’dan inişte Çekirge ile Demirkapı kavşağı başından İnkaya’ya doğru olan kesimdeki ana cadde çok berbat. 
Asfalt zemindeki bozuk kesimler öylesine çok ki aracınızla seyre-
derken ne tarafa kaçacağınızı bilemiyorsunuz.
Malum ramazan ayı, havalar sıcak. Hafta sonları dağa çıkıp serinlemek isteyenler resmen eziyet çekiyor. İlgililerin ilgisine.”
Mustafa ASIĞ

Konak’ta ilginç bir sergi


Bursa Erkek Lisesi’nden 1978 yılında mezun olan ve yurt dışında eğitimi ve otuz yıl süren çalışmaları sonrası ressam Ali Özalmas birbirinden ilginç eserlerini Nilüfer Bld. Konak Kültürevi’nde sergiledi.
Geçen cuma akşamı kalabalık bir sanatseverin bulunduğu kokteylle açılan sergi 9 Haziran’a dek izlenebilecek.

TEŞEKKÜR PANOSU

Kumlamız Bodrum olacak! 


“Küçük Kumla’da geçen yaz başlayan sahil düzenlemeleri ve alt yapı çalışmalarının % 80’i tamamlandı, sona gelindi.
Bazı eksiklikler dışında bu ay sonu bitecek gibi. Bir yanda kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu, doğalgaz çalışmaları, öte yanda sahil yürüyüş yolunda son rütuşlar yapılıyor. Kaldırım taşları döşeniyor. Sahildeki dükkanların önlerindeki baraka ve çıkmalar da yıkılıyor. 
1. durağın olduğu yere yapılan caminin alt katı tahminim bu sezon ibadete açılacak. Temizlik görevlileri, cankurtaranlar, zabıtalar görevlerinin başında deniz severleri bekliyor.
Yani Kumla’nın her yanı şantiye. Marina, otopark, kapalı pazaryeri, ara sokaklara çocuk parkları ve Armutlu yolunun bazı bölümlerine dökülen moloz yığınları da kaldırıldığı zaman Kumlamız Bodrum gibi olacak.
Yalnız bazı Kumlalılar’ın bu hizmetlerle ilgili haksız eleştirilerine katılmıyorum. Yiğidi öldürelim ama hakkını verelim. 
Başta Sn. Recep Altepe olmak üzere emeği geçenlere teşekkür.” 
Hüseyin ACAR



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.